Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Bakmaskin med 12 program och timer, nybakt bröd varje morgon

Andersson BDM 1.0

  Art.nr: 172712
 • 12 förinställda program
 • Tydlig LCD-display
 • Timer upp till 13 timmar
 • Två brödstorlekar
 • Rostfritt stål

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson BDM 1.0 - Vakna med färskt bröd och doften av nybakt

Med Andersson BDM 1.0 kan du smidigt och enkelt baka ditt favoritbröd och kakor, men även deg och sylt. Njut av den oemotståndliga doften av varmt, nybakat bröd varje morgon! Ställ bara timern kvällen innan, så bakar maskinen brödet åt dig medan du sover, och du får nybakat bröd direkt när du stiger upp eller vid något annat tillfälle som du själv väljer. Via den lättanvända kontrollpanelen väljer du program och gör inställningar för typ av bröd, gräddning och storlek.

12 olika program

Bakmaskinen har 12 förinställda program för att baka perfekt bröd av alla slag. Du kan också använda den för att göra utsökta degar för pasta, pizza, kakor och bakverk – och dessutom för att göra sylt. Om du har bråttom finns ett snabbprogram för att baka bröd på mindre än en timme.

Timer upp till 13 timmar

Andersson BDM 1.0 har timerfunktion på upp till 13 timmar så att du kan vakna till nybakat, färskt bröd. Ställ bara timern kvällen innan, så bakar maskinen brödet åt dig medan du sover, och du får nybakat bröd direkt när du stiger upp eller vid något annat tillfälle som du själv väljer.

Lättanvänd kontrollpanel och tydlig LCD-display

Bakmaskinens funktionsknappar är intuitivt ordnade, vilket gör det enkelt att ställa in programmen. Alternativen du valt visas på den tydliga LCD-skärmen.

Möjlighet att välja brödstorlek

Du behöver inte bekymra dig för att ha för mycket bröd, eller för att inte ha tillräckligt med bröd om du skulle få ett par gäster till. Du har möjlighet att ställa in stor eller liten brödstorlek på 750g eller 1000g.

Visningsfönster

I visningsfönstret kan du se bakmaskinen i arbete med att knåda, blanda och baka – detta är idealiskt om du vill kontrollera läget och se till att allt går som du planerat.

Minnesfunktion

Om strömmen bryts medan maskinen är igång, startar den automatiskt på nytt om strömmen inte varit borta mer än 10 min. Har strömmen varit av mer än 10 min så måste maskinen och program startas om.

Non-stick beläggning

Non-stick beläggningen hindrar degen från att fastna, vilket underlättar rengöringen och tillagningen blir hälsosammare. Non-stick beläggningen skyddar ytan och ger den en längre livslängd.

Egenskaper

Komplettera ditt köp

(24 st)
 • Kapacitet: 1,2 liter
 • Lätt att rengöra
 • Snabb infrysning

149:-

Andersson Andersson BDM 1.0 Andersson BDM 1.0 - Vakna med färskt bröd och doften av nybakt Med Andersson BDM 1.0 kan du smidigt och enkelt baka ditt favoritbröd och kakor, men även deg och sylt. Njut av den oemotståndliga doften av varmt, nybakat bröd varje morgon! Ställ bara timern kvällen innan, så bakar maskinen brödet åt dig medan du sover, och du får nybakat bröd direkt när du stiger upp eller vid något annat tillfälle som du själv väljer. Via den lättanvända kontrollpanelen väljer du program och gör inställningar för typ av bröd, gräddning och storlek. 12 olika program Bakmaskinen har 12 förinställda program för att baka perfekt bröd av alla slag. Du kan också använda den för att göra utsökta degar för pasta, pizza, kakor och bakverk – och dessutom för att göra sylt. Om du har bråttom finns ett snabbprogram för att baka bröd på mindre än en timme. Timer upp till 13 timmar Andersson BDM 1.0 har timerfunktion på upp till 13 timmar så att du kan vakna till nybakat, färskt bröd. Ställ bara timern kvällen innan, så bakar maskinen brödet åt dig medan du sover, och du får nybakat bröd direkt när du stiger upp eller vid något annat tillfälle som du själv väljer. Lättanvänd kontrollpanel och tydlig LCD-display Bakmaskinens funktionsknappar är intuitivt ordnade, vilket gör det enkelt att ställa in programmen. Alternativen du valt visas på den tydliga LCD-skärmen. Möjlighet att välja brödstorlek Du behöver inte bekymra dig för att ha för mycket bröd, eller för att inte ha tillräckligt med bröd om du skulle få ett par gäster till. Du har möjlighet att ställa in stor eller liten brödstorlek på 750g eller 1000g. Visningsfönster I visningsfönstret kan du se bakmaskinen i arbete med att knåda, blanda och baka – detta är idealiskt om du vill kontrollera läget och se till att allt går som du planerat. Minnesfunktion Om strömmen bryts medan maskinen är igång, startar den automatiskt på nytt om strömmen inte varit borta mer än 10 min. Har strömmen varit av mer än 10 min så måste maskinen och program startas om. Non-stick beläggning Non-stick beläggningen hindrar degen från att fastna, vilket underlättar rengöringen och tillagningen blir hälsosammare. Non-stick beläggningen skyddar ytan och ger den en längre livslängd. Egenskaper Bakning 3,8 4 499 SEK 499 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Matlagning
 3. Bakning