Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Brödrost med plats för fyra skivor rostbröd och centreringsfunktion av brödet för att få en jämn rostningsgrad på hela brödskivan. Med Andersson TST 3.2 får du alltid perfekt rostade mackor till frukosten, redo att bre på marmelad och en skiva med ost till hela familjen.

Med design i rostfritt stål passar TST 3.2 in i alla hem. Brödrosten har en gedigen konstruktion och ger en känsla av lyx.

Defrost-funktion

Vill du inte rosta brödet så har TST 3.2 en en upptiningsfunktion som tinar brödet på nolltid.

Smulbricka

Brödrosten har en smulbricka så att du enkelt kan hålla den ren och fräsch. Dra ut smulbrickan och töm den samt skölj av den så håller det sig rent länge.

Justerbar rostningsgrad

Rostningsgraden är justerbar för facken så att du alltid får den rostgrad du själv vill ha på ditt bröd. Knappar finns för Defrost, Stop och uppvärmning.

Titta även på

(0 st)
  • För 4 st brödskivor
  • Gedigen konstruktion av hög kvalitet
  • Lättöverskådlig LED-display

899:-

Titta även på

(0 st)
  • För 4 st brödskivor
  • Gedigen konstruktion av hög kvalitet
  • Lättöverskådlig LED-display

899:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Andersson Andersson TST 3.2 Brödrost med plats för fyra skivor rostbröd och centreringsfunktion av brödet för att få en jämn rostningsgrad på hela brödskivan. Med Andersson TST 3.2 får du alltid perfekt rostade mackor till frukosten, redo att bre på marmelad och en skiva med ost till hela familjen.Med design i rostfritt stål passar TST 3.2 in i alla hem. Brödrosten har en gedigen konstruktion och ger en känsla av lyx.Defrost-funktionVill du inte rosta brödet så har TST 3.2 en en upptiningsfunktion som tinar brödet på nolltid.SmulbrickaBrödrosten har en smulbricka så att du enkelt kan hålla den ren och fräsch. Dra ut smulbrickan och töm den samt skölj av den så håller det sig rent länge.Justerbar rostningsgradRostningsgraden är justerbar för facken så att du alltid får den rostgrad du själv vill ha på ditt bröd. Knappar finns för Defrost, Stop och uppvärmning. Brödrost 4,1 12 399 SEK 399 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Matlagning
  3. Brödrost