Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Fritös med kapacitet på 4,5 liter och lcd-display

Andersson DFF 2.2

  Art.nr: 175101
 • Effekt: 2000W
 • Oljekapacitet 4,5 liter
 • Ställbar temperatur
 • Digital display
 • Lock med fönster

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson DFF 2.2 - med 10st förinställda program

Friterad kyckling, lökringar, räkor, pommes frites, chili cheese, munkar, kycklingvingar och massa annat gott du i normala fall hittar på restaurangerna gör du enkelt och bekvämt i hemmet på nolltid. Andersson DFF 2.2 hjälper dig som älskar friterad mat att ordna det på ett kick.

Digital display

I den digitala displayen får du information om vald temperatur och vilken temperatur oljan har just för stunden om den hålls på att värmas upp. Du får även information om hur lång tid det är kvar på timern du har ställt in för t.ex att fritera fisk eller pommes frites.

I displayen ser du även vilka val du gör på temperatur och/eller timerinställning. Temperaturen är ställbar mellan 60°C och 195°C. Tydliga knappar gör det enkelt att göra dina inställningar.

10 förinställda program

Andersson DFF 2.2 har 10st förinställda program för att underlätta friteringen. Den ställer in tid och temperatur automatiskt när du väljer något av programmen.

P01: Frysta pommes
P02: Frysta lökringar
P03: Frysta nuggets
P04: Frysta kycklingvingar
P05: Frysta cheese sticks
P06: Färska pommes
P07: Färsk friterad kyckling
P08: Färska kycklingvingar
P09: Färsk fisk
P10: Munkar

Lock med fönster

Andersson DFF 2.2 är utrustad med ett fönster i locket så att du kan se hur maten friteras och så du har full kontroll på vad som sker.

Timer

Fritösen har en inbyggd timer så att du inte behöver stå och vakta maten under hela friteringsförloppet utan kan hälla av potatisen under tiden eller skära grönsakerna. Tiden kan ställas in mellan 0,5 - 99 minuter. Det är alltid rekommenderat att stanna i köket och håll ett öga på friteringsprocessen. Ställer du timern på 0 minuter har du manuell kontroll över fritösen.

Diskmaskinssäkra delar

Korgen och skålen är diskmaskinssäkra vilket gör rengöringen mycket enkel. Lyft ur delarna och ställ in i diskmaskinen så är de rena och fräscha tills nästa användning.

Egenskaper

 • Effekt: 2000W
 • Oljekapacitet 4,5 liter
 • Ställbar temperatur
 • Digital display
 • Lock med fönster
 • Timer
 • Emaljerad innertank
 • 10st förinställda program
Andersson Andersson DFF 2.2 Andersson DFF 2.2 - med 10st förinställda programFriterad kyckling, lökringar, räkor, pommes frites, chili cheese, munkar, kycklingvingar och massa annat gott du i normala fall hittar på restaurangerna gör du enkelt och bekvämt i hemmet på nolltid. Andersson DFF 2.2 hjälper dig som älskar friterad mat att ordna det på ett kick.Digital displayI den digitala displayen får du information om vald temperatur och vilken temperatur oljan har just för stunden om den hålls på att värmas upp. Du får även information om hur lång tid det är kvar på timern du har ställt in för t.ex att fritera fisk eller pommes frites.I displayen ser du även vilka val du gör på temperatur och/eller timerinställning. Temperaturen är ställbar mellan 60°C och 195°C. Tydliga knappar gör det enkelt att göra dina inställningar.10 förinställda programAndersson DFF 2.2 har 10st förinställda program för att underlätta friteringen. Den ställer in tid och temperatur automatiskt när du väljer något av programmen.P01: Frysta pommesP02: Frysta lökringarP03: Frysta nuggetsP04: Frysta kycklingvingarP05: Frysta cheese sticksP06: Färska pommesP07: Färsk friterad kycklingP08: Färska kycklingvingarP09: Färsk fiskP10: MunkarLock med fönsterAndersson DFF 2.2 är utrustad med ett fönster i locket så att du kan se hur maten friteras och så du har full kontroll på vad som sker.TimerFritösen har en inbyggd timer så att du inte behöver stå och vakta maten under hela friteringsförloppet utan kan hälla av potatisen under tiden eller skära grönsakerna. Tiden kan ställas in mellan 0,5 - 99 minuter. Det är alltid rekommenderat att stanna i köket och håll ett öga på friteringsprocessen. Ställer du timern på 0 minuter har du manuell kontroll över fritösen.Diskmaskinssäkra delarKorgen och skålen är diskmaskinssäkra vilket gör rengöringen mycket enkel. Lyft ur delarna och ställ in i diskmaskinen så är de rena och fräscha tills nästa användning.Egenskaper Effekt: 2000W Oljekapacitet 4,5 liter Ställbar temperatur Digital display Lock med fönster Timer Emaljerad innertank 10st förinställda program Fritös 3,7 10 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Matlagning
 3. Fritös