Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Frasig, friterad mat på ett hälsosammare sätt

OBH Nordica Actifry Original Snacking 1kg

  Art.nr: 236565
 • 1400 W effekt
 • Fritera med endast 3% fett
 • Varmluft och cirkulation
 • Timerfunktion
 • Inget mat-os

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

OBH Nordica Actifry Original Snacking 1kg är en fritös som tillagar maten med endast en sked olja genom cirkulerande varmluft och automatisk omrörning. Det är bara att ställa in timern och så sköter ActiFryen resten, du kan även klicka loss timern och bära den med dig.

Ett hälsosamt sätt att steka och koka

En näringsriktig kost ska givetvis vara varierad och balanserad men det krävs mer än så, eftersom mat är så mycket mer än bara ingredienserna. Tillagningen spelar en viktig roll vid omvandlingen av ingrediensernas näringsmässiga egenskaper, smak och konsistens.Eftersom alla apparater inte heller är likvärdiga har OBH Nordica tagit fram en serie som är särskilt avsedd för tillagning som ger såväl närings- som smakmässigt hög kvalitet: köksutensilier som bevarar näringsämnena i råvarorna och samtidigt förstärker deras inneboende smaker.

Endast 3 % fett

Med Actifry Original Snacking kan du smidigt fritera mat på ett hälsosammare sätt. Fritösen är lämplig för pommes frites, kött, fisk-och grönsaksrätter, nuggets, fruktmix och snacks och till och med desserter som till exempel bär och bananer, och nästan inget fett behövs. Tillaga till exempel 1000g färska pommes frites med endast 1 matsked olja – fettinnehållet blir då bara 3 %! Du kan använda vilken olja du vill, t.ex olivolja eller sojaolja. Actifry kan också användas för att tillaga frysta pommes frites. Eftersom dessa redan är förfriterade behöver ingen olja tillsättas.

Timerfunktion och ljudsignal

Actifry har en timerfunktion på upp till 99 minuter, så det enda du behöver göra är att lägga i ingredienserna, ställa in tiden och låta ActiFry göra resten. Ingen uppvärmningstid behövs, och en ljudsignal talar om när maten är färdig. Timern går dessutom att lossna, så du kan bära med dig den.

Patenterat varmlufts- och omrörningssystem

Ett patenterat varmlufts- och omrörningssystem ser till att värmen fördelas jämnt samtidigt som ingredienserna blandas om försiktigt. Den försiktiga omrörningen och den välkända OBH Nordica-beläggningen gör att det bara behövs en liten mängd olja till matlagningen, och den medföljande skeden hjälper till att dosera rätt mängd.

Lätt att rengöra

Fritösen är lätt att göra ren med den välkända OBH Nordica-beläggningen och alla löstagbara delar går att diska i maskin. Maskinen har många användningsområden och bara fantasin sätter gränser.

Egenskaper för OBH Nordica Actifry Original Snacking 1kg

 • 1400 W effekt
 • 1 kg kapacitet
 • Timerfunktion
 • Löstagbar skål med non-stickbeläggning
 • Enkel att rengöra
 • Alla lösa delar, utom timer, tål maskindisk

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

OBH Nordica OBH Nordica Actifry Original Snacking 1kg 1510001192 OBH Nordica Actifry Original Snacking 1kg är en fritös som tillagar maten med endast en sked olja genom cirkulerande varmluft och automatisk omrörning. Det är bara att ställa in timern och så sköter ActiFryen resten, du kan även klicka loss timern och bära den med dig. Ett hälsosamt sätt att steka och koka En näringsriktig kost ska givetvis vara varierad och balanserad men det krävs mer än så, eftersom mat är så mycket mer än bara ingredienserna. Tillagningen spelar en viktig roll vid omvandlingen av ingrediensernas näringsmässiga egenskaper, smak och konsistens.Eftersom alla apparater inte heller är likvärdiga har OBH Nordica tagit fram en serie som är särskilt avsedd för tillagning som ger såväl närings- som smakmässigt hög kvalitet: köksutensilier som bevarar näringsämnena i råvarorna och samtidigt förstärker deras inneboende smaker. Endast 3 % fett Med Actifry Original Snacking kan du smidigt fritera mat på ett hälsosammare sätt. Fritösen är lämplig för pommes frites, kött, fisk-och grönsaksrätter, nuggets, fruktmix och snacks och till och med desserter som till exempel bär och bananer, och nästan inget fett behövs. Tillaga till exempel 1000g färska pommes frites med endast 1 matsked olja – fettinnehållet blir då bara 3 %! Du kan använda vilken olja du vill, t.ex olivolja eller sojaolja. Actifry kan också användas för att tillaga frysta pommes frites. Eftersom dessa redan är förfriterade behöver ingen olja tillsättas. Timerfunktion och ljudsignal Actifry har en timerfunktion på upp till 99 minuter, så det enda du behöver göra är att lägga i ingredienserna, ställa in tiden och låta ActiFry göra resten. Ingen uppvärmningstid behövs, och en ljudsignal talar om när maten är färdig. Timern går dessutom att lossna, så du kan bära med dig den. Patenterat varmlufts- och omrörningssystem Ett patenterat varmlufts- och omrörningssystem ser till att värmen fördelas jämnt samtidigt som ingredienserna blandas om försiktigt. Den försiktiga omrörningen och den välkända OBH Nordica-beläggningen gör att det bara behövs en liten mängd olja till matlagningen, och den medföljande skeden hjälper till att dosera rätt mängd. Lätt att rengöra Fritösen är lätt att göra ren med den välkända OBH Nordica-beläggningen och alla löstagbara delar går att diska i maskin. Maskinen har många användningsområden och bara fantasin sätter gränser. Egenskaper för OBH Nordica Actifry Original Snacking 1kg 1400 W effekt1 kg kapacitetTimerfunktionLöstagbar skål med non-stickbeläggningEnkel att rengöraAlla lösa delar, utom timer, tål maskindisk Fritös 3,9 11 1290 SEK 1290 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Matlagning
 3. Fritös