Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

ProSeries SS 28cm stekpanna i rostfritt stål

Tefal Pro Series SS 28 cm

  Art.nr: 195108
 • Diameter: 28cm
 • Ugnsäker upp till 210°C
 • Rostfritt stål
 • Passar alla spisar
 • Non-stick beläggning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

ProSeries SS 28 cm stekpanna med god slitage- och nötningsbeständighet.

28 cm stekpanna i ProSeries SS. Professionell hårdanodiserad teknik för maximal hållbarhet och jämn och snabb värmefördelning. Rostfritt stål med utmärkt hållbarhet - lämplig för alla slags typer av spishällar, inklusive induktion! 

Med Tefals unika värmeindikator Thermo-Spot®, talar stekpannan om för dig när pannan har uppnått rätt stektemperatur. Före uppvärmning syns Thermo-Spot®-mönstret tydligt och när stekpannan har uppnått rätt temperatur (c:a 195°C) försvinner mönstret och då är det dags att påbörja tillagningen och därigenom behålla alla goda smaker.

Med hjälp av en slitstark emalj och non-stickbeläggning i 6 lager går det bra att använda köksredskap gjorda i metall utan att skada stekpannan. Man bör dock undvika knivar, gafflar, vispar och andra vassa köksredskap.

ProSeries SS fungerar utmärkt till alla typer av spisar och har en aluminiumbas med en insats av rostfritt stål för att passa även till induktionshällar. Dessutom är pannan ugnssäker upp till 210°C.

Egenskaper

 • Diameter: 28cm
 • Ugnsäker upp till 210°C
 • Rostfritt stål
 • Non-stick beläggning

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Tefal Tefal Pro Series SS 28 cm 2100055003 ProSeries SS 28 cm stekpanna med god slitage- och nötningsbeständighet.28 cm stekpanna i ProSeries SS. Professionell hårdanodiserad teknik för maximal hållbarhet och jämn och snabb värmefördelning. Rostfritt stål med utmärkt hållbarhet - lämplig för alla slags typer av spishällar, inklusive induktion! Med Tefals unika värmeindikator Thermo-Spot®, talar stekpannan om för dig när pannan har uppnått rätt stektemperatur. Före uppvärmning syns Thermo-Spot®-mönstret tydligt och när stekpannan har uppnått rätt temperatur (c:a 195°C) försvinner mönstret och då är det dags att påbörja tillagningen och därigenom behålla alla goda smaker.Med hjälp av en slitstark emalj och non-stickbeläggning i 6 lager går det bra att använda köksredskap gjorda i metall utan att skada stekpannan. Man bör dock undvika knivar, gafflar, vispar och andra vassa köksredskap.ProSeries SS fungerar utmärkt till alla typer av spisar och har en aluminiumbas med en insats av rostfritt stål för att passa även till induktionshällar. Dessutom är pannan ugnssäker upp till 210°C.Egenskaper Diameter: 28cm Ugnsäker upp till 210°C Rostfritt stål Non-stick beläggning Grytor 4,5 2 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Matlagning
 3. Grytor