Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Vi rekommenderar

Vakuum-marinator för ett perfekt resultat

Andersson MAR 2.0

  Art.nr: 226711
  • Utmärkt för både kött och grönsaker
  • Perfekt marinerat på 15 min
  • Vakuum-teknologi
  • 6 liters behållare
  • Håll mat färsk i vakuum-behållaren
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 5 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 22 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Andersson MAR 2.0 är en effektiv vakuum-marinator som ger dig ett perfekt resultat på bara 15 minuter. Enheten gör det enkelt för dig att marinera kött och grönsaker, du får bättre smaker och godare kött. Tack vare vakuum-teknologin och den elektriska tumlaren får du din mat perfekt marinerad på bara 15 minuter. MAR 2.0 gör att du kan marinera mycket mat samtidigt, hela 6 liter får plats i behållaren. Du kan även hålla mat färsk genom att förvara maten i vakuum-behållaren.

Specifikationer

- Kabellängd: 1 m
- Mått: 328 x 250 x 72 mm
- Vikt: 3,2 kg

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Andersson Andersson MAR 2.0 Andersson MAR 2.0 är en effektiv vakuum-marinator som ger dig ett perfekt resultat på bara 15 minuter. Enheten gör det enkelt för dig att marinera kött och grönsaker, du får bättre smaker och godare kött. Tack vare vakuum-teknologin och den elektriska tumlaren får du din mat perfekt marinerad på bara 15 minuter. MAR 2.0 gör att du kan marinera mycket mat samtidigt, hela 6 liter får plats i behållaren. Du kan även hålla mat färsk genom att förvara maten i vakuum-behållaren. Specifikationer - Kabellängd: 1 m- Mått: 328 x 250 x 72 mm- Vikt: 3,2 kg Köksredskap 4,2 14 499 SEK 499 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Matlagning
  3. Köksredskap