Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Wilfa KW-4 är en köksvågen med stor och tydlig display där du enkelt ser resultatet av det du vill väga. Tarafunktionen nollställer vågen med en knapptryckning, så du kan väga ingredienser utan att skålen räknas med eller när du vill addera en ny ingrediens. Wilfa KW-4 kan även mäta mängden vatten, mjölk eller andra vätskor.

Wilfa KW-4 är utrustad med automatisk avstängning så att inte batterierna tar slut om du inte använder den. Den klarar att väga ingredienser, kött, fisk, kyckling eller annat gott upptill 5kg. Skall du väga till exempel mjöl eller någon annan ingrediens som saffran så har den så låg intervall som 1 gram för en utmärkt precision.

En yta i borstat rostfritt stål gör det mycket enkelt att rengöra vågen. Torka enkelt av den med en fuktig trasa efter användning och ställ undan i skåpet där den inte tar någon plats alls. Köksvågen drivs med 2st CR2032 batterier vilket medföljer.

Titta även på

Titta även på

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Wilfa Wilfa KW-4 605926 Wilfa KW-4 är en köksvågen med stor och tydlig display där du enkelt ser resultatet av det du vill väga. Tarafunktionen nollställer vågen med en knapptryckning, så du kan väga ingredienser utan att skålen räknas med eller när du vill addera en ny ingrediens. Wilfa KW-4 kan även mäta mängden vatten, mjölk eller andra vätskor. Wilfa KW-4 är utrustad med automatisk avstängning så att inte batterierna tar slut om du inte använder den. Den klarar att väga ingredienser, kött, fisk, kyckling eller annat gott upptill 5kg. Skall du väga till exempel mjöl eller någon annan ingrediens som saffran så har den så låg intervall som 1 gram för en utmärkt precision. En yta i borstat rostfritt stål gör det mycket enkelt att rengöra vågen. Torka enkelt av den med en fuktig trasa efter användning och ställ undan i skåpet där den inte tar någon plats alls. Köksvågen drivs med 2st CR2032 batterier vilket medföljer. Köksvåg 4,7 9 269 SEK 269 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Matlagning
  3. Köksvåg