Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Wilfa KW-50 är en noggrann köksvåg som mäter med 1 grams precision upp till 5 kg. Du kan ställa viktenhet mellan gram och engelska pound, eller välja volymenhet mellan milliliter och ounce. Vikt och annan information visas i LCD-displayen. Wilfa KW-50 har en låg profil med design i silver. Automatisk avstängning försäkrar att köksvågen inte står och drar batterier i onödan.

Tarafunktion

Tarafunktion, eller tareringsfunktion innebär att du kan nollställa vikten med ett föremål, exempelvis en skål på vågen. Vikten visas då som noll trots att skålen står på vågplattan och du kan sedan addera dina ingredienser med resultatet att endast råvarans vikt vägs.

Titta även på

(2 st)
  • Mäter både vikt och volym
  • App för Android och iOS
  • LCD-display

199:-

Titta även på

(2 st)
  • Mäter både vikt och volym
  • App för Android och iOS
  • LCD-display

199:-

Wilfa Wilfa KW-50 KW-50 Wilfa KW-50 är en noggrann köksvåg som mäter med 1 grams precision upp till 5 kg. Du kan ställa viktenhet mellan gram och engelska pound, eller välja volymenhet mellan milliliter och ounce. Vikt och annan information visas i LCD-displayen. Wilfa KW-50 har en låg profil med design i silver. Automatisk avstängning försäkrar att köksvågen inte står och drar batterier i onödan. Tarafunktion Tarafunktion, eller tareringsfunktion innebär att du kan nollställa vikten med ett föremål, exempelvis en skål på vågen. Vikten visas då som noll trots att skålen står på vågplattan och du kan sedan addera dina ingredienser med resultatet att endast råvarans vikt vägs. Köksvåg 299 SEK 299 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Matlagning
  3. Köksvåg