Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Vakuumförpackning med tredubbla svetssömmar och turbopump!

LAVA V.333 Black Edition

  Art.nr: 190301
 • Helautomatisk
 • Tredubbla svetssömmar
 • Turbopump
 • Marinera enkelt i vakuumburk eller påse
 • "Lava closing system" - du slipper hålla ned luckan!

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Vakuumpackaren V.333P är en kraftfull och snyggt designad professionell vakuumförpackare med kullagrad pumpmotor för högsta prestanda och hållbarhet. V.333P förseglar påsar och rullar med en bredd av 35 cm och är idealisk för hushåll, catering och mindre företag. Produkten karakteriseras som alla Lavas maskiner av att den är särskilt lätt att använda.

FUNKTIONER:

 • Helautomatisk - en sensor startar förseglingen när önskat tryck uppnåtts.
 • Tredubbla svetssömmar för extra tät försegling.
 • Professionell Vakuumförpackning och försegling av livsmedel och andra produkter
 • Vakuumförpackning av påsar och rullar, samt en mängd olika typer av behållare.
 • Individuellt inställbar svetstid - så att påsar med upp till 200μ i materialtjocklek kan användas (industriell styrka) med en bradd av upp till 340 mm
 • Mjukt vakuum: Vakuumtrycket kan regleras med ett extra tillbehör
 • Skapar vakuum inom sekunder i alla typer av vakuumbehållare
 • Marinera enkelt i vakuumburk eller påse
 • Kan användas enbart för försegling
 • Kan användas för att förpacka vätskor
 • Fungerar även med helt släta påsar, utan struktur eller ribbor, från 120μ
 • Underhållsfri konstruktion

 

Dimensioner:

430 x 275 x 110 mm (BxDxH)

Vikt: 6,40 kg

Lava är en långsiktig investering, med en genomsnittlig livstid om 15 år!

Varför vakkuumförpacka?

Fördelarna med vakuumförpackning börjar nu stå klart för allt fler användare, inte bara inom industrin, utan även i vanliga hushåll, och Lava ligger i teknikens absoluta framkant.

- Förlängd hållbarhet

Genom att packa med en bra maskin nås bästa möjliga förutsättningar för att förvara livsmedel länge. Generellt kan man säga att livslängden förlängs med fem, ja ända upp till tio gånger den annars normala.

- Bevarar smaker

Genom vakuumförpackning försluts förpackningen på ett sådant sätt att inget syre kan tränga in. Detta förhindrar smakförändringar, och gör att livsmedlets naturliga smak behålls.

- Utrymmeseffektivt

En vakuumförpackad produkt, exempelvis ett kilo köttfärs, blir till ett snyggt platt paket som lätt kan staplas i frysen.

LAVA LAVA V.333 Black Edition VL0333C Vakuumpackaren V.333P är en kraftfull och snyggt designad professionell vakuumförpackare med kullagrad pumpmotor för högsta prestanda och hållbarhet. V.333P förseglar påsar och rullar med en bredd av 35 cm och är idealisk för hushåll, catering och mindre företag. Produkten karakteriseras som alla Lavas maskiner av att den är särskilt lätt att använda. FUNKTIONER: Helautomatisk - en sensor startar förseglingen när önskat tryck uppnåtts. Tredubbla svetssömmar för extra tät försegling. Professionell Vakuumförpackning och försegling av livsmedel och andra produkter Vakuumförpackning av påsar och rullar, samt en mängd olika typer av behållare. Individuellt inställbar svetstid - så att påsar med upp till 200μ i materialtjocklek kan användas (industriell styrka) med en bradd av upp till 340 mm Mjukt vakuum: Vakuumtrycket kan regleras med ett extra tillbehör Skapar vakuum inom sekunder i alla typer av vakuumbehållare Marinera enkelt i vakuumburk eller påse Kan användas enbart för försegling Kan användas för att förpacka vätskor Fungerar även med helt släta påsar, utan struktur eller ribbor, från 120μ Underhållsfri konstruktion   Dimensioner: 430 x 275 x 110 mm (BxDxH) Vikt: 6,40 kg Lava är en långsiktig investering, med en genomsnittlig livstid om 15 år! Varför vakkuumförpacka? Fördelarna med vakuumförpackning börjar nu stå klart för allt fler användare, inte bara inom industrin, utan även i vanliga hushåll, och Lava ligger i teknikens absoluta framkant. - Förlängd hållbarhet Genom att packa med en bra maskin nås bästa möjliga förutsättningar för att förvara livsmedel länge. Generellt kan man säga att livslängden förlängs med fem, ja ända upp till tio gånger den annars normala. - Bevarar smaker Genom vakuumförpackning försluts förpackningen på ett sådant sätt att inget syre kan tränga in. Detta förhindrar smakförändringar, och gör att livsmedlets naturliga smak behålls. - Utrymmeseffektivt En vakuumförpackad produkt, exempelvis ett kilo köttfärs, blir till ett snyggt platt paket som lätt kan staplas i frysen. Matförvaring 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Matlagning
 3. Matförvaring