Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Rostfri mikro med 7 effektlägen och timer

Andersson MEO 2.2

  Art.nr: 164892
  • Digital timer
  • Effekt på 800 W
  • Rostfritt stål
  • 8 program
  • 7 effektlägen

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med Andersson MEO 2.2 kan du tillaga din mat precis så som du vill ha den med hjälp av 8 program och 7 effektlägen. Med en volym på 20 liter får du möjlighet att laga mycket mat på en och samma gång. 

Rostfri mikrovågsugn med sju effektlägen och digital timer
Andersson MEO 2.2 är en rostfri mikrovågsugn med sju effektlägen och digital timer. Tack vare design i klassiskt rostfritt passar den in perfekt i de flesta moderna kök. Inställningarna justeras med tryckknappar och vred på mikrovågsugnens panel. Praktisk klocka visar tiden i displayen.

Mikrovågsugnen är utrustad med sju olika effektlägen, åtta fasta program, automatiskt roterande tallrik för jämn uppvärmning och digital timer för exakt tidsinställning.

Egenskaper

Andersson Andersson MEO 2.2 AM820CPJ Med Andersson MEO 2.2 kan du tillaga din mat precis så som du vill ha den med hjälp av 8 program och 7 effektlägen. Med en volym på 20 liter får du möjlighet att laga mycket mat på en och samma gång. Rostfri mikrovågsugn med sju effektlägen och digital timerAndersson MEO 2.2 är en rostfri mikrovågsugn med sju effektlägen och digital timer. Tack vare design i klassiskt rostfritt passar den in perfekt i de flesta moderna kök. Inställningarna justeras med tryckknappar och vred på mikrovågsugnens panel. Praktisk klocka visar tiden i displayen.Mikrovågsugnen är utrustad med sju olika effektlägen, åtta fasta program, automatiskt roterande tallrik för jämn uppvärmning och digital timer för exakt tidsinställning.Egenskaper Mikrovågsugn 4 21 899 SEK 899 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Matlagning
  3. Mikrovågsugn