Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Mikrovågsugn med grillfunktion och 23 liter volym

Samsung MG23F3C1EAS/EE

  Art.nr: 203601
 • Kapacitet 23 l
 • Keramisk insida
 • Jämn uppvärmning
 • Roterande tallrik
 • LED display

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Gör hemlagade rätter inom några minuter samtidigt som du sparar tid och energi på samma gång. Med den avancerade tekniken och eleganta designen får ditt kök en premiumkänsla.

Bäst i test!

Bäst i test

Aftonbladet har gjort ett test på mikrovågsugnar. Samsungs MG23F3C1EAS var en av sex mikro i testat och fick högsta betyg, 4 av 5 möjliga, och utsedd till bäst i test!

”Bästa grilleffekt, mycket användarvänlig och många effektlägen”

Samsung MG23F3C1EAS/EE

Samsung mikrovågsugn med grillfunktion och design i rostfritt design. Mikron har keramiskt hölje och är enkel att rengöra från smuts och stänk.

Grillfunktion och snabb uppvärmning

Grillfunktionen tillagar maten som en vanlig varmluftsugn och ger maten en frasig yta. Samsungs mikro ger en jämn uppvärmning vilket gör att du slipper värma i omgångar.

Roterande tallrik och tydlig display

Den roterande tallriken ger jämn uppvärmning och displayen visar tydligt programval och kvarvarande tid samt klockan när den inte är igång.

Egenskaper

Titta även på

(2 st)
 • 800 W effekt
 • Keramisk insida
 • Snabb och jämn uppvärmning

1 290:-

Samsung Samsung MG23F3C1EAS/EE MG23F3C1EAS/EE Gör hemlagade rätter inom några minuter samtidigt som du sparar tid och energi på samma gång. Med den avancerade tekniken och eleganta designen får ditt kök en premiumkänsla.Bäst i test!Aftonbladet har gjort ett test på mikrovågsugnar. Samsungs MG23F3C1EAS var en av sex mikro i testat och fick högsta betyg, 4 av 5 möjliga, och utsedd till bäst i test!”Bästa grilleffekt, mycket användarvänlig och många effektlägen”Samsung MG23F3C1EAS/EESamsung mikrovågsugn med grillfunktion och design i rostfritt design. Mikron har keramiskt hölje och är enkel att rengöra från smuts och stänk.Grillfunktion och snabb uppvärmningGrillfunktionen tillagar maten som en vanlig varmluftsugn och ger maten en frasig yta. Samsungs mikro ger en jämn uppvärmning vilket gör att du slipper värma i omgångar.Roterande tallrik och tydlig displayDen roterande tallriken ger jämn uppvärmning och displayen visar tydligt programval och kvarvarande tid samt klockan när den inte är igång.Egenskaper Mikrovågsugn 4,9 10 1690 SEK 1690 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Matlagning
 3. Mikrovågsugn