Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Andra alternativ för dig

Fritera hälsosamt

(1 st)
  • Hela 4,5 liters kapacitet
  • Ett hälsosamt sätt att fritera
  • Timer-funktion

990:-

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med en slow cooker tillagas maten vid en låg temperatur under tiden du är på jobbet och är redo att serveras när du kommer hem. Det är enkelt och nyttigt att tillaga middagen med en slowcooker och kött blir fantastiskt mört.

Andersson SWC 2.0

Andersson slow cooker är med sina 6,5 liter i volym väldigt rymlig och tillåter en måltid för hela familjen att tillagas på samma gång. Timern låter dig ange hur länge maten ska tillagas. Den går att ställa in på max 12 timmar med 30-minuters intervaller och displayen visar information om återstående tid eller vilka inställningar du kan göra.

Lägg i det du vill ha till middag på morgonen och när du kommer hem från jobbet är maten redo att serveras. Slow cookern har även en varmhållningsfunktion ifall du skulle bli något sen.

Hur fungerar det?

Under dagen tillagas maten vid låg temperatur, vilket gör att köttet blir fantastiskt mört. Slow cooker har en teknik som gör att värmen omsluter maten vilket ger en mycket varsam tillagning samt att de naturliga safterna och näringsämnena blir kvar i grytan.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

(20 st)
  • Kapacitet 5,7 l
  • Varmhållningsfunktion
  • 2 st värmeinställningar

799:-

Andersson Andersson SWC 2.0 SWC 2.0 Med en slow cooker tillagas maten vid en låg temperatur under tiden du är på jobbet och är redo att serveras när du kommer hem. Det är enkelt och nyttigt att tillaga middagen med en slowcooker och kött blir fantastiskt mört. Andersson SWC 2.0 Andersson slow cooker är med sina 6,5 liter i volym väldigt rymlig och tillåter en måltid för hela familjen att tillagas på samma gång. Timern låter dig ange hur länge maten ska tillagas. Den går att ställa in på max 12 timmar med 30-minuters intervaller och displayen visar information om återstående tid eller vilka inställningar du kan göra.Lägg i det du vill ha till middag på morgonen och när du kommer hem från jobbet är maten redo att serveras. Slow cookern har även en varmhållningsfunktion ifall du skulle bli något sen. Hur fungerar det?Under dagen tillagas maten vid låg temperatur, vilket gör att köttet blir fantastiskt mört. Slow cooker har en teknik som gör att värmen omsluter maten vilket ger en mycket varsam tillagning samt att de naturliga safterna och näringsämnena blir kvar i grytan. Slow cooker 4,4 38 499 SEK 499 NewCondition PreOrder
  1. Hem & Hushåll
  2. Matlagning
  3. Slow cooker