Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Vi rekommenderar

Slow cooker för grytor och långkok

Andersson SWC 2.0

  Art.nr: 200124
 • Effekt 320 W
 • Rymmer 6,5 liter
 • Keramisk innergryta
 • Digital display
 • Timer

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med en slow cooker tillagas maten vid en låg temperatur under tiden du är på jobbet och är redo att serveras när du kommer hem. Det är enkelt och nyttigt att tillaga middagen med en slowcooker och kött blir fantastiskt mört.

Andersson SWC 2.0

Andersson slow cooker är med sina 6,5 liter i volym väldigt rymlig och tillåter en måltid för hela familjen att tillagas på samma gång. Timern går att ställa in på max 12 timmar med 30-minuters intervaller och displayen visar information om återstående tid eller vilka inställningar du kan göra.

Lägg i det du vill ha till middag på morgonen och när du kommer hem från jobbet är maten redo att serveras. Slow cookern har även en varmhållningsfunktion ifall du skulle bli något sen.

Hur fungerar det?

Under dagen tillagas maten vid låg temperatur, vilket gör att köttet blir fantastiskt mört. Slow cooker har en teknik som gör att värmen omsluter maten vilket ger en mycket varsam tillagning samt att de naturliga safterna och näringsämnena blir kvar i grytan.

Titta även på

(20 st)
 • Kapacitet 5,7 l
 • Varmhållningsfunktion
 • 2 st värmeinställningar

1 035:-

Andersson Andersson SWC 2.0 SWC 2.0 Med en slow cooker tillagas maten vid en låg temperatur under tiden du är på jobbet och är redo att serveras när du kommer hem. Det är enkelt och nyttigt att tillaga middagen med en slowcooker och kött blir fantastiskt mört. Andersson SWC 2.0 Andersson slow cooker är med sina 6,5 liter i volym väldigt rymlig och tillåter en måltid för hela familjen att tillagas på samma gång. Timern går att ställa in på max 12 timmar med 30-minuters intervaller och displayen visar information om återstående tid eller vilka inställningar du kan göra.Lägg i det du vill ha till middag på morgonen och när du kommer hem från jobbet är maten redo att serveras. Slow cookern har även en varmhållningsfunktion ifall du skulle bli något sen. Hur fungerar det?Under dagen tillagas maten vid låg temperatur, vilket gör att köttet blir fantastiskt mört. Slow cooker har en teknik som gör att värmen omsluter maten vilket ger en mycket varsam tillagning samt att de naturliga safterna och näringsämnena blir kvar i grytan. Slow cooker 4,3 30 499 SEK 499 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Matlagning
 3. Slow cooker