Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Tänk dig att komma hem efter en lång arbetsdag, du är trött och hungrig, och när du öppnar dörren till hemmet möts du av doften av nylagad mat! Med en CrockPot sköter sig matlagningen själv medan du kan göra annat. Spara tid genom att laga långsamt helt enkelt!

Funktioner

Denna slow cooker har två värmeinställningar (low och high) samt värmehållning och en lampa som lyser när den är igång.

Grytan rymmer 3,5 liter vilket är lämpligt för 3-4 personer. Både den löstagbara keramikgrytan och glaslocket kan diskas i maskin för enkel renhållning. Utsidan är i rostfritt stål.

Hur gör man?

Att laga mat med en crockpot kunde inte vara enklare. Man lägger helt enkelt ingredienserna i grytan, lägger på locket, sätter kontakten i väggen och startar den. Sedan får den stå på i ungefär 1-10 (vanligen 6-8) timmar beroende på recept, och när du lyfter på locket nästa gång möts du av en underbar doft och en perfekt lagad måltid! Tack vare denna långkokare förbereder du bara maten i några minuter, och serverar senare en hemlagad måltid som smakar som om du tillbringat hela dagen i köket.

Smarta tips

Kombinera kött eller kyckling med olika grönsaker. Köttet eller kycklingen krymper inte, grönsakerna behåller sin spänst, men blir väl tillagat. Skyn kan du göra en snabb sås på, eller bara hälla över maten.

Bryn köttet i en stekpanna innan du lägger ner i grytan för att minska mängden naturligt fett, eller få en finare yta på köttet.

En crockpot är perfekt till söndagssteken, pulled pork på fredagskvällen, kycklingen till familjemiddagen, torsdagens soppa och till och med till falukorven! Eller varför inte göra eget äppelmos? Endast fantasin sätter gränserna.

Titta även på

Titta även på

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Crock-Pot Crock-Pot 3,5L Manuell rostfri 201015 Tänk dig att komma hem efter en lång arbetsdag, du är trött och hungrig, och när du öppnar dörren till hemmet möts du av doften av nylagad mat! Med en CrockPot sköter sig matlagningen själv medan du kan göra annat. Spara tid genom att laga långsamt helt enkelt! Funktioner Denna slow cooker har två värmeinställningar (low och high) samt värmehållning och en lampa som lyser när den är igång.Grytan rymmer 3,5 liter vilket är lämpligt för 3-4 personer. Både den löstagbara keramikgrytan och glaslocket kan diskas i maskin för enkel renhållning. Utsidan är i rostfritt stål. Hur gör man? Att laga mat med en crockpot kunde inte vara enklare. Man lägger helt enkelt ingredienserna i grytan, lägger på locket, sätter kontakten i väggen och startar den. Sedan får den stå på i ungefär 1-10 (vanligen 6-8) timmar beroende på recept, och när du lyfter på locket nästa gång möts du av en underbar doft och en perfekt lagad måltid! Tack vare denna långkokare förbereder du bara maten i några minuter, och serverar senare en hemlagad måltid som smakar som om du tillbringat hela dagen i köket. Smarta tips Kombinera kött eller kyckling med olika grönsaker. Köttet eller kycklingen krymper inte, grönsakerna behåller sin spänst, men blir väl tillagat. Skyn kan du göra en snabb sås på, eller bara hälla över maten.Bryn köttet i en stekpanna innan du lägger ner i grytan för att minska mängden naturligt fett, eller få en finare yta på köttet.En crockpot är perfekt till söndagssteken, pulled pork på fredagskvällen, kycklingen till familjemiddagen, torsdagens soppa och till och med till falukorven! Eller varför inte göra eget äppelmos? Endast fantasin sätter gränserna. Slow cooker 3,8 4 449 SEK 449 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Matlagning
  3. Slow cooker