Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Favorit

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med SVS 2.0 får du maten precis som på din favoritrestaurang och kan imponera på vännerna med perfekt tillagad mat. Det är en "portabel" sous vide-cirkulator med tydlig LED-display i toppen med pekskärm där du ställer in exakt temperatur och en liten propeller i botten cirkulerar vattnet för en jämn värmefördelning. SVS 2.0 sköter tillagningen av din råvara som kommer vara perfekt tillagad rakt igenom. Ingen mer sotsvart yta och iskall mitt med andra ord.

Robust konstruktion

Andersson SVS 2.0 har ett handtag upptill med klämma för att hålla den på plats, och underdelen består av ett rostfritt hölje med plastbotten där det sitter en liten propeller för att cirkulera vattnet.
Placera SVS 2.0 i ett valfritt, vattenfyllt kärl från cirka 6 liter och uppåt och fäst med klämman. Sous vide-enheten får endast användas med vatten. Den fyllda vattenvolymen måste ligga mellan MAX- och MIN-nivåmärkena på det rostfria höljet.
Maten vakuumförpackas och sänks ner i vattnet. Tillaga aldrig livsmedel som inte är förpackade.

LED-pekdisplay

När du stoppar kontakten i eluttaget lyser den pekkänsliga LED-displayen upp i toppen på SVS 2.0. Apparaten är då i standby-läge. 
Använd sedan knapparna och scroll-hjulet runt om displayen för att ställa in önskad temperatur. Du kan välja temperatur upp till 90° och timer upp till 99 timmar.
När rätt temperatur uppnåtts hörs två pip och sedan börjar timern att räkna ner.
Att laga mat med sous vide tar längre tid, men ger ett bättre och jämnare tillagningsresultat.

Här är en tillagningsguide. Klicka på bilderna för att se större.

Tillagningsguide sous vide

Kött och grönsaker


Tillagningsguide sous vide

Fågel, fisk och skaldjur


Vad är Sous vide?

Sous vide uttalas [su vid] och kommer från franskan och betyder "i vakuum". Metoden innebär att man tillagar maten i en lufttät plastpåse som sedan placeras i ett vattenbad med låg, noga kontrollerad temperatur under längre tid. Resultatet är att temperaturen blir samma rakt igenom hela ingrediensen, det vill säga att man kan tillaga insidan med önskad temperatur utan att överkoka utsidan. Det leder i sin tur att råvaran behåller näringsämnen och smak på ett helt överlägset sätt. Kött blir mörare och saftigare och grönsaker får en mer koncentrerad smak.

Sous vide är en tillagningsteknik som länge använts inom restaurangbranschen. Med Andersson SVS 2.0 kan du utföra denna process själv hemma i ditt eget kök. Allt som behövs är en stor gryta

Andersson Andersson SVS 2.0 Med SVS 2.0 får du maten precis som på din favoritrestaurang och kan imponera på vännerna med perfekt tillagad mat. Det är en "portabel" sous vide-cirkulator med tydlig LED-display i toppen med pekskärm där du ställer in exakt temperatur och en liten propeller i botten cirkulerar vattnet för en jämn värmefördelning. SVS 2.0 sköter tillagningen av din råvara som kommer vara perfekt tillagad rakt igenom. Ingen mer sotsvart yta och iskall mitt med andra ord. Robust konstruktion Andersson SVS 2.0 har ett handtag upptill med klämma för att hålla den på plats, och underdelen består av ett rostfritt hölje med plastbotten där det sitter en liten propeller för att cirkulera vattnet.Placera SVS 2.0 i ett valfritt, vattenfyllt kärl från cirka 6 liter och uppåt och fäst med klämman. Sous vide-enheten får endast användas med vatten. Den fyllda vattenvolymen måste ligga mellan MAX- och MIN-nivåmärkena på det rostfria höljet.Maten vakuumförpackas och sänks ner i vattnet. Tillaga aldrig livsmedel som inte är förpackade. LED-pekdisplay När du stoppar kontakten i eluttaget lyser den pekkänsliga LED-displayen upp i toppen på SVS 2.0. Apparaten är då i standby-läge. Använd sedan knapparna och scroll-hjulet runt om displayen för att ställa in önskad temperatur. Du kan välja temperatur upp till 90° och timer upp till 99 timmar.När rätt temperatur uppnåtts hörs två pip och sedan börjar timern att räkna ner.Att laga mat med sous vide tar längre tid, men ger ett bättre och jämnare tillagningsresultat. Här är en tillagningsguide. Klicka på bilderna för att se större. Kött och grönsaker Fågel, fisk och skaldjur Vad är Sous vide? Sous vide uttalas [su vid] och kommer från franskan och betyder "i vakuum". Metoden innebär att man tillagar maten i en lufttät plastpåse som sedan placeras i ett vattenbad med låg, noga kontrollerad temperatur under längre tid. Resultatet är att temperaturen blir samma rakt igenom hela ingrediensen, det vill säga att man kan tillaga insidan med önskad temperatur utan att överkoka utsidan. Det leder i sin tur att råvaran behåller näringsämnen och smak på ett helt överlägset sätt. Kött blir mörare och saftigare och grönsaker får en mer koncentrerad smak.Sous vide är en tillagningsteknik som länge använts inom restaurangbranschen. Med Andersson SVS 2.0 kan du utföra denna process själv hemma i ditt eget kök. Allt som behövs är en stor gryta Sous vide 3,7 3 799 SEK 799 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Matlagning
  3. Sous vide