Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Andra alternativ för dig

Fritera hälsosamt

(4 st)
  • Hela 4,5 liters kapacitet
  • Ett hälsosamt sätt att fritera
  • Timer-funktion

990:-

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Högkvalitativ stekpanna signerat Jamie Oliver som står för allt han uppskattar och älskar. Den är utrustad med non-stickbeläggning och pannan är tillverkad i rostfritt stål. En tjock botten på 5,1 mm, den tål maskindisk och kan användas på alla hällar inklusive induktion.

Temperaturindikator 

Se till att steka dina pannkakor med optimal temperatur. Med THERMO-SPOT® ser du alltid när pannan har nått rätt temperatur. Det gör att du alltid får perfekt resultat - även på induktionshäll.

Bekvämt handtag 

Pannans runda och rejäla handtag hjälper dig att vinkla pannan när degen ska fördelas och pannkakan ska vändas - enkelt och smidigt.

Släpp-lättbeläggning

Med Tefals smarta beläggning släpper pannkakorna lätt från pannan - du har till och med möjlighet att steka utan fett. Det gör den dessutom lätt att rengöra.

Egenskaper för Jamie Oliver Everyday SS stekpappa 28 cm (box)

  • Tefals unika Thermo-spot
  • Tefal Titanium Non-stickbeläggning
  • Ungssäker upp till +175° C
  • Tål att diskas i diskmaskin, handdisk rekommenderas för förlängd livslängd
Jamie Oliver Jamie Oliver Everyday SS Frypan 28 cm (box) H8050614 Högkvalitativ stekpanna signerat Jamie Oliver som står för allt han uppskattar och älskar. Den är utrustad med non-stickbeläggning och pannan är tillverkad i rostfritt stål. En tjock botten på 5,1 mm, den tål maskindisk och kan användas på alla hällar inklusive induktion. Temperaturindikator  Se till att steka dina pannkakor med optimal temperatur. Med THERMO-SPOT® ser du alltid när pannan har nått rätt temperatur. Det gör att du alltid får perfekt resultat - även på induktionshäll. Bekvämt handtag  Pannans runda och rejäla handtag hjälper dig att vinkla pannan när degen ska fördelas och pannkakan ska vändas - enkelt och smidigt. Släpp-lättbeläggning Med Tefals smarta beläggning släpper pannkakorna lätt från pannan - du har till och med möjlighet att steka utan fett. Det gör den dessutom lätt att rengöra. Egenskaper för Jamie Oliver Everyday SS stekpappa 28 cm (box) Tefals unika Thermo-spotTefal Titanium Non-stickbeläggningUngssäker upp till +175° CTål att diskas i diskmaskin, handdisk rekommenderas för förlängd livslängd Stekpannor 299 SEK 299 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Matlagning
  3. Stekpannor