Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Effektivt och populärt våffeljärn från Åviken

Åviken 904

  Art.nr: 172329
 • 1000 W
 • Bäst-i-test
 • Teflonbeläggning
 • Lätt att förvara
 • 4 hjärtan per våffla

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Våffeljärnens Rolls Royce? 904 är en mångårig bästsäljare från Åviken. Stiligt våffeljärn som har en platta i aluminium och teflonbeläggning vilket gör att våfflorna inte fastnar. Jämn värmefördelning ger frasiga och perfekt gräddade våfflor varje gång.

Uppvärmning på 7 minuter och ca 2 minuter per färdig våffla. På en lagg får du ut 4 st underbara hjärtan.
Våffeljärnet kan förvaras stående vilket sparar mycket plats i skåpet. Sladden är helt löstagbar vilket gör det lätt att både rengöra och förvara våffeljärnet.

Indikatorlampor

På ovansidan sitter två lampor, en grön och en röd. Våffeljärnet lyser rött medan den värmer upp, och slår över till grönt när rätt temperatur är uppnådd och den är redo för att börja grädda våfflor.

Våffeljärn bäst i test

Bäst i test

Åviken 904 blev bäst i test när Smartson testade 8 våffeljärn 2012-05-03!

"Modellen levererar fina, frasiga våfflor. De får jämn fin färg och har en generös storlek. (...) Ett järn som är gjort för att användas ofta. Det kan ställas på högkant för att spara plats under förvaring. (...) En riktigt bra modell till ett överkomligt pris. Helt klart prisvärt."


Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

(46 st)
 • Effekt på 1600 W
 • Värmeisolerat handtag
 • Hjärtformade våfflor

549:-

Åviken Åviken 904 904 Våffeljärnens Rolls Royce? 904 är en mångårig bästsäljare från Åviken. Stiligt våffeljärn som har en platta i aluminium och teflonbeläggning vilket gör att våfflorna inte fastnar. Jämn värmefördelning ger frasiga och perfekt gräddade våfflor varje gång. Uppvärmning på 7 minuter och ca 2 minuter per färdig våffla. På en lagg får du ut 4 st underbara hjärtan.Våffeljärnet kan förvaras stående vilket sparar mycket plats i skåpet. Sladden är helt löstagbar vilket gör det lätt att både rengöra och förvara våffeljärnet. Indikatorlampor På ovansidan sitter två lampor, en grön och en röd. Våffeljärnet lyser rött medan den värmer upp, och slår över till grönt när rätt temperatur är uppnådd och den är redo för att börja grädda våfflor. Bäst i test Åviken 904 blev bäst i test när Smartson testade 8 våffeljärn 2012-05-03!"Modellen levererar fina, frasiga våfflor. De får jämn fin färg och har en generös storlek. (...) Ett järn som är gjort för att användas ofta. Det kan ställas på högkant för att spara plats under förvaring. (...) En riktigt bra modell till ett överkomligt pris. Helt klart prisvärt." Läs hela testet här Våffeljärn 4,4 28 399 SEK 399 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Matlagning
 3. Våffeljärn