Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Åviken 905 är ett stilfullt dubbelt våffeljärn. Det är Åviken's klassiker och mångåriga bästsäljare som vunnit bäst-i-test. Järnet är tillverkat i rostfritt stål för absolut bästa kvalitet samt själva stekplattan är non-stick belagd vilket gör att våfflorna lätt lossnar vilket medför att den håller sig ren längre.

Du kan grädda två stycken våfflor på en gång, eller 8 st hjärtformade mindre våfflor per omgång. Det tar endast 2 min att steka våfflorna och järnet värms snabbt upp till en bra temperatur på endast 7 min.

Indikatorlampor

På ovansidan sitter två lampor, en grön och en röd. Våffeljärnet lyser rött medan den värmer upp, och slår över till grönt när rätt temperatur är uppnådd och den är redo för att börja grädda våfflor.

Egenskaper för Åviken 905

  • Dubbelt våffeljärn som gräddara 2 st våfflor eller 8 st hjärtformade mindre våfflor åt gången
  • Non-stick beläggning så att våfflorna inte fastnar
  • Värmeisolerat handtag för säkrare användning
  • Spara plats - Platt baksida vilket gör att du kan förvara den på högkant i skåp
  • Effekt på 1650 W
  • Mått (BxHxD): 320 × 80 × 245 mm
Åviken Åviken 905 905 Åviken 905 är ett stilfullt dubbelt våffeljärn. Det är Åviken's klassiker och mångåriga bästsäljare som vunnit bäst-i-test. Järnet är tillverkat i rostfritt stål för absolut bästa kvalitet samt själva stekplattan är non-stick belagd vilket gör att våfflorna lätt lossnar vilket medför att den håller sig ren längre.Du kan grädda två stycken våfflor på en gång, eller 8 st hjärtformade mindre våfflor per omgång. Det tar endast 2 min att steka våfflorna och järnet värms snabbt upp till en bra temperatur på endast 7 min. Indikatorlampor På ovansidan sitter två lampor, en grön och en röd. Våffeljärnet lyser rött medan den värmer upp, och slår över till grönt när rätt temperatur är uppnådd och den är redo för att börja grädda våfflor. Egenskaper för Åviken 905 Dubbelt våffeljärn som gräddara 2 st våfflor eller 8 st hjärtformade mindre våfflor åt gångenNon-stick beläggning så att våfflorna inte fastnarVärmeisolerat handtag för säkrare användningSpara plats - Platt baksida vilket gör att du kan förvara den på högkant i skåpEffekt på 1650 WMått (BxHxD): 320 × 80 × 245 mm Våffeljärn 4,4 47 499 SEK 499 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Matlagning
  3. Våffeljärn