Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Bekväm nackkudde med memory foam

Cabeau Evolution Classic Neckpillow

  Art.nr: 1007598
 • Kudde i mjuk memory foam
 • Avtagbart och tvättbart överdrag
 • Ficka för mobil och hörlurar
 • Platt i nacken
 • Spänne på framsidan

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Evolution Classic från Cabeau är en mjuk och bekväm nackkudde som blir det perfekta sällskapet på semesterresan. Nackkudden har ett avtagbart och tvättbart överdrag och kudden är tillverkad i högkvalitativt memory foam som anpassar sig efter dig. Evolution Classic är platt i nacken vilket gör att du kommer hela vägen in till stolens rygg och spännet på framsidan för att du enkelt kan knäppa fast den runt halsen för ett för ett skönt stöd för nacke och huvud under resan. 

Bekväm nackkudde med memory foam

Ficka för smartphone

På nackkuddens vänstra sida finns en ficka anpassad för en smartphone vilket gör att du alltid har koll på mobilen när du somnar. När kudden inte används kan du placera den på flygplansbrickan framför dig och klämma fast din mobiltelefon i öppningen och titta på film, tv-serier eller filmklipp med perfekt betraktningsvinkel.

Nackkudde med ficka för mobiltelefon

Dimensioner:

 • Höjd: 285 mm
 • Längd: 110 mm
 • Bredd: 265 mm
 • Vikt: 352 gram

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

1007598 Cabeau Cabeau Evolution Classic Neckpillow TPCL3044 Evolution Classic från Cabeau är en mjuk och bekväm nackkudde som blir det perfekta sällskapet på semesterresan. Nackkudden har ett avtagbart och tvättbart överdrag och kudden är tillverkad i högkvalitativt memory foam som anpassar sig efter dig. Evolution Classic är platt i nacken vilket gör att du kommer hela vägen in till stolens rygg och spännet på framsidan för att du enkelt kan knäppa fast den runt halsen för ett för ett skönt stöd för nacke och huvud under resan.  Ficka för smartphone På nackkuddens vänstra sida finns en ficka anpassad för en smartphone vilket gör att du alltid har koll på mobilen när du somnar. När kudden inte används kan du placera den på flygplansbrickan framför dig och klämma fast din mobiltelefon i öppningen och titta på film, tv-serier eller filmklipp med perfekt betraktningsvinkel. Dimensioner: Höjd: 285 mmLängd: 110 mmBredd: 265 mmVikt: 352 gram Nackkudde 5 2 299 SEK 299 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Resa och packa
 3. Nackkudde