Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Nackkudde i mjukt plyschtyg med tryckknapp

Nackkudde med knapp

  Art.nr: 1010764
  • För bil-, tåg-, buss- och flygresan
  • Skönt stöd för nacken
  • Stoppade med mjuka skumkulor
  • Tre färger
  • Tryckknapp för att hålla ihop kudden

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Med denna nackkudde i mjukt plyschtyg blir resan skönare för både dig och din nacke. Stoppad med skumbollar för bästa stöd och bra avlastning för nacken på den långa bil-, tåg-, buss- eller flygresan så att du kommer fram utvilad till din destination. Nackkudden är fylld med små mjuka skumbollar som ger ett mjukt och följsamt resultat. En tryckknapp framtill gör att kudden hålls ihop och ger stöd runt hela halsen.

Nackkudden finns i mörkblå, grön och grå. Färgerna säljs osorterade.

28 x 33 x 10 cm

1010764 Others Nackkudde med knapp FC4900440 Med denna nackkudde i mjukt plyschtyg blir resan skönare för både dig och din nacke. Stoppad med skumbollar för bästa stöd och bra avlastning för nacken på den långa bil-, tåg-, buss- eller flygresan så att du kommer fram utvilad till din destination. Nackkudden är fylld med små mjuka skumbollar som ger ett mjukt och följsamt resultat. En tryckknapp framtill gör att kudden hålls ihop och ger stöd runt hela halsen. Nackkudden finns i mörkblå, grön och grå. Färgerna säljs osorterade.28 x 33 x 10 cm Nackkudde 5 1 49 SEK 49 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Resa och packa
  3. Nackkudde