Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

LYCT-705 Vit

En av de vanligaste fjärrkontrollerna i System Nexa. Det är en trådlös fjärrkontroll med självlärande kodsystem för att styra över fjärrstyrda mottagare. Ersätter eller används som komplement till den fjärrkontroll man redan har. Kan hantera 16 mottagare individuellt och även möjlighet till gruppstyrning.

Det är också enkelt att skapa så kallad trappkoppling; tänd lamporna i ena änden av huset och släck i en annan del. Kan även dimra, men det kräver att mottagaren har dimmerfunktion.

Kompatibla mottagare

Kompatibel med alla mottagare i System Nexa & System Nexa Pro som hanterar självlärande koder, men ej mot kodvredsmottagare.

Kan en och samma fjärrkontroll styra flera anslutna mottagare?

Ja, det går utmärkt. Ett exempel kan vara att man har en lampa i taket, en bordslampa och halogenlampor ovanför fönstret - så kan en och samma fjärrkontroll styra dessa mottagare samtidigt eller individuellt.

Nexa LYCT-705 Extra fjärrkontroll med dimmerfunktion

Färg: Vit
Frekvens: 433,92 MHz
Räckvidd: upp till 30 meter
Dimmerfunktion: Ja
Batteri: 1 st 3V CR2032 (ingår)

Ladda ner bruksanvisning här (PDF, 455 Kb, Svenska) 

Titta även på

(10 st)
  • Trådlös digital fjärrkontroll
  • LCD-display
  • Kan styra 16 mottagare individuellt

189:-

Titta även på

(10 st)
  • Trådlös digital fjärrkontroll
  • LCD-display
  • Kan styra 16 mottagare individuellt

189:-

Nexa Nexa LYCT-705 14603 LYCT-705 VitEn av de vanligaste fjärrkontrollerna i System Nexa. Det är en trådlös fjärrkontroll med självlärande kodsystem för att styra över fjärrstyrda mottagare. Ersätter eller används som komplement till den fjärrkontroll man redan har. Kan hantera 16 mottagare individuellt och även möjlighet till gruppstyrning.Det är också enkelt att skapa så kallad trappkoppling; tänd lamporna i ena änden av huset och släck i en annan del. Kan även dimra, men det kräver att mottagaren har dimmerfunktion.Kompatibla mottagareKompatibel med alla mottagare i System Nexa & System Nexa Pro som hanterar självlärande koder, men ej mot kodvredsmottagare. Kan en och samma fjärrkontroll styra flera anslutna mottagare? Ja, det går utmärkt. Ett exempel kan vara att man har en lampa i taket, en bordslampa och halogenlampor ovanför fönstret - så kan en och samma fjärrkontroll styra dessa mottagare samtidigt eller individuellt. Färg: VitFrekvens: 433,92 MHzRäckvidd: upp till 30 meterDimmerfunktion: JaBatteri: 1 st 3V CR2032 (ingår) Ladda ner bruksanvisning här (PDF, 455 Kb, Svenska)  433 MHz 95 SEK 95 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Smarta hem
  3. 433 MHz