Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Babyvakt med inbyggd temperatur och luftfuktighetssensor!

Gigaset BABYPHONE PA530

  Art.nr: 195538
  • Indikator för låg batterinivå
  • Volymkontroll
  • ECO-läge
  • Ljudnivå indikatror
  • Smidig display

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Denna produkt finns endast hos NetOnNet!

 

Gigaset PA530 erbjuder dig möjligheten att ha koll på dina barn in-real-time så att inget tråkigt händer. Denna teknik är baserad på en aktiv audio-synk teknik som aktivt sänder audio till mottagaren. 

Detta sett är uppdelat i två enheter varav en babyenhet som placeras i rummet önskat rum för övervakning, och en trådlös enhet med 5 timmars batteritid som du kan ha med dig denna när du utför andra sysslor i hemmet.

Med en imponerande räckvidd på upp till 300 meter utomhus och 50 meter inomhus är det inte mycket som begränsar. Du har möjligheten att välja emellan kontinuerlig audio sändning eller så kan du ställa in en minimal decibel nivå som måste uppnås för att enheten skall börja sända ljud till mottagerenheten.

Inbyggd temperatur och luftfuktighetssensor

Gigaset PA530 är utrustad med temperatur och luftfuktighetssensor som hjälper dig hålla koll på miljön så att din bebis alltid är välmående.  Du får sedan denna information som signalstyrka, tempratur, batterinivå och luftfuktighet illustrerad på displayen.

Aktiv brusreducering

Gigaset PA530 är utrustad med brusreducering som aktivt avlyssnar bakgrunden och filtrerar bort omgivande ljud för att lyfta fram röster vilket erbjuder smidig kommunikation utan oönskade störningar.

Indikatorer för låg batterinivå

För att du ska kunna känna dig trygg har enheten en indikator som påminner dig om när batteriet börjar bli svagt på föräldraenheten med ljud och visuella alarm. Du blir även varnad när föräldraenheten är utom räckhåll ifrån babyenhet. Perfekt för dig som vill ha full kontroll och känna dig trygg och säker.

 

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Gigaset Gigaset BABYPHONE PA530 S30853-H1159-R101 Denna produkt finns endast hos NetOnNet!   Gigaset PA530 erbjuder dig möjligheten att ha koll på dina barn in-real-time så att inget tråkigt händer. Denna teknik är baserad på en aktiv audio-synk teknik som aktivt sänder audio till mottagaren.  Detta sett är uppdelat i två enheter varav en babyenhet som placeras i rummet önskat rum för övervakning, och en trådlös enhet med 5 timmars batteritid som du kan ha med dig denna när du utför andra sysslor i hemmet. Med en imponerande räckvidd på upp till 300 meter utomhus och 50 meter inomhus är det inte mycket som begränsar. Du har möjligheten att välja emellan kontinuerlig audio sändning eller så kan du ställa in en minimal decibel nivå som måste uppnås för att enheten skall börja sända ljud till mottagerenheten. Inbyggd temperatur och luftfuktighetssensor Gigaset PA530 är utrustad med temperatur och luftfuktighetssensor som hjälper dig hålla koll på miljön så att din bebis alltid är välmående.  Du får sedan denna information som signalstyrka, tempratur, batterinivå och luftfuktighet illustrerad på displayen. Aktiv brusreducering Gigaset PA530 är utrustad med brusreducering som aktivt avlyssnar bakgrunden och filtrerar bort omgivande ljud för att lyfta fram röster vilket erbjuder smidig kommunikation utan oönskade störningar. Indikatorer för låg batterinivå För att du ska kunna känna dig trygg har enheten en indikator som påminner dig om när batteriet börjar bli svagt på föräldraenheten med ljud och visuella alarm. Du blir även varnad när föräldraenheten är utom räckhåll ifrån babyenhet. Perfekt för dig som vill ha full kontroll och känna dig trygg och säker.   Babyvakt 3,3 3 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Smarta hem
  3. Babyvakt