Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Känn dig totalt trygg när ditt barn somnat för kvällen eller lagt sig för sovstunden på dagen, med denna tillförlitliga babyvakt från Philips. Med DECT-teknik får du ett garanterat störningsfritt och kristallklart ljud med säker anslutning och en lång räckvidd.

Nätström eller trådlös batteridrift

Babyvakten består av en föräldraenhet och en barnenhet. Barnenheten fungerar enbart nätström medan föräldraenheten kan drivas av antingen nätström eller med två AA-batterier för mer rörelsefrihet utan sladd. 

Föräldraenheten ger dig sladdlös frihet i upp till 24 timmar innan batterierna måste laddas upp eller bytas (beroende på batterityp och användning).

Babyvakten fungerar både med batterier och sladd

Störningsfritt och klart ljud

Tack vare DECT-teknik (Digital Enhanced Cordless Telecommunications) kommer inte anslutningen mellan barn- och föräldraenheten störas av andra sändningsprodukter såsom mobiltelefoner, trådlösa hemtelefoner eller andra babyvakter. Samma teknik bidrar även till ett rent och kristallklart ljud av hög kvalitet så du kan höra minsta lilla joller, snyftning eller ljud från ditt barn.
Du får en 100% säker och privat anslutning med datakryptering, så du kan vara trygg i att endast du kan höra ljuden som kommer från barnenheten.

300 meter räckvidd

Utomhus har denna babyvakt upp till 300 meters räckvidd, och längre bort än så vill du inte vara från ditt barn. Det betyder att du kan gå ut och greja i trädgården eller till och med springa över till grannen medan din ögonsten ligger och sover. Skulle han, hon eller de vakna kommer du höra det direkt.
En lampa på föräldraenheten indikerar om det är dåligt batteri eller om du skulle tappa anslutningen, så du kan vara säker 

Lampor indikerar ljudnivån på babyvakten

Ljudaktiverade LED-lampor

Förutom att överföra ljudet från barnenheten till föräldraenheten så du hör vad som händer, så kommer även ljudnivån att indikeras med fem LED-lampor på föräldraenheten. På så sätt kan du välja att föräldraenheten på ljudlös och ändå se om ditt barn vaknar.

Smart ekoläge förlänger batteritiden

Ekoläge

Ju närmare avstånd mellan barn- och föräldraenhet, desto mindre effekt behövs för en perfekt anslutning, därför har SCD501 en smart ekoläge som automatiskt minimerar överföringseffekten och ökar batterilängden.

Komplettera ditt köp

(0 st)
  • Kompakt design
  • Laddar AA- och AAA-batterier
  • Fyra timmars laddning (4xAA*)

199:-

Titta även på

(1 st)
  • Mycket klart ljud
  • Temperatursensor
  • Tvåvägskommunikation

1 049:-

Philips Philips SCD501 SCD501/00 Känn dig totalt trygg när ditt barn somnat för kvällen eller lagt sig för sovstunden på dagen, med denna tillförlitliga babyvakt från Philips. Med DECT-teknik får du ett garanterat störningsfritt och kristallklart ljud med säker anslutning och en lång räckvidd. Nätström eller trådlös batteridrift Babyvakten består av en föräldraenhet och en barnenhet. Barnenheten fungerar enbart nätström medan föräldraenheten kan drivas av antingen nätström eller med två AA-batterier för mer rörelsefrihet utan sladd. Föräldraenheten ger dig sladdlös frihet i upp till 24 timmar innan batterierna måste laddas upp eller bytas (beroende på batterityp och användning). Störningsfritt och klart ljud Tack vare DECT-teknik (Digital Enhanced Cordless Telecommunications) kommer inte anslutningen mellan barn- och föräldraenheten störas av andra sändningsprodukter såsom mobiltelefoner, trådlösa hemtelefoner eller andra babyvakter. Samma teknik bidrar även till ett rent och kristallklart ljud av hög kvalitet så du kan höra minsta lilla joller, snyftning eller ljud från ditt barn.Du får en 100% säker och privat anslutning med datakryptering, så du kan vara trygg i att endast du kan höra ljuden som kommer från barnenheten. 300 meter räckvidd Utomhus har denna babyvakt upp till 300 meters räckvidd, och längre bort än så vill du inte vara från ditt barn. Det betyder att du kan gå ut och greja i trädgården eller till och med springa över till grannen medan din ögonsten ligger och sover. Skulle han, hon eller de vakna kommer du höra det direkt.En lampa på föräldraenheten indikerar om det är dåligt batteri eller om du skulle tappa anslutningen, så du kan vara säker  Ljudaktiverade LED-lampor Förutom att överföra ljudet från barnenheten till föräldraenheten så du hör vad som händer, så kommer även ljudnivån att indikeras med fem LED-lampor på föräldraenheten. På så sätt kan du välja att föräldraenheten på ljudlös och ändå se om ditt barn vaknar. Ekoläge Ju närmare avstånd mellan barn- och föräldraenhet, desto mindre effekt behövs för en perfekt anslutning, därför har SCD501 en smart ekoläge som automatiskt minimerar överföringseffekten och ökar batterilängden. Babyvakt 4,2 9 449 SEK 449 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Smarta hem
  3. Babyvakt