Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Babymonitor med mörkerseende och 150m räckvidd

Philips Avent SCD610

  Art.nr: 185924
 • Ljud och mörkerseende
 • Kompatibel med upp till 4 kameror
 • Säker och privat anslutning
 • Kan monteras på väggen
 • 150m räckvidd
1 290:-

Delbetala från 108:-/mån Info

Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 22 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Ha alltid närhet till ditt barn. Monitorn är lätt att bära med sig och har en räckvidd på hela 150 m. Du kan alltid hålla ett öga och se till att inget är fel. Ha med dig den när du lagar mat, slappar i soffan eller sitter på altanen. 

2,4-tums LCD-skärm för både ljus och mörker

Se ditt barn både på dagen och på natten med denna fantastiska videoövervakning. Klar och skarp fullfärg på dagen och infrarött svartvitt på natten. Du har full koll natt som dag.

Automatiskt kanalval

För att du inte behöver tänka på säkerhet och störningar så är den utrustad med automatisk kanalsökning. Skärmen växlar automatiskt mellan 120 kanler för att hålla anslutningen störningsfri och säker.


Automatisk skärmaktivering

Utrustad med automatisk skärmaktivering när den snappar upp ett ljud. Med reglaget kan du ställa in ljusstyrka och volym enkelt.

Koppla in fler kameror

Totalkoll på läget, hela tiden. Du kan koppla samman upp till 4 stycken kameror så att du kan ha kamera i mer än 1 rum. Perfekt om du har fler barn eller bara vill vara säker på att du alltid ser och hör vad som händer.

Indikator för anslutning och batterinivå

Med en smart indikator kan du notera hur stark signalen är, hur mycket batteritid det finns kvar och om ljudet är av eller på.

Montera kameran på väggen

Du väljer själv om du vill montera kamera på väggen eller ha den stående brevid sängen. Det kan vara fördelaktigt att montera kameran på väggen för att visa så stor bild utav rummet som möjligt.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

(6 st)
 • 3,5-tums färgdisplay
 • Fjärrstyrd nattlampa och vaggvisor
 • Nattseende med infrarött ljus

1 490:-

Titta även på

Philips Philips Avent SCD610 SCD610/00 Ha alltid närhet till ditt barn. Monitorn är lätt att bära med sig och har en räckvidd på hela 150 m. Du kan alltid hålla ett öga och se till att inget är fel. Ha med dig den när du lagar mat, slappar i soffan eller sitter på altanen.  2,4-tums LCD-skärm för både ljus och mörker Se ditt barn både på dagen och på natten med denna fantastiska videoövervakning. Klar och skarp fullfärg på dagen och infrarött svartvitt på natten. Du har full koll natt som dag. Automatiskt kanalval För att du inte behöver tänka på säkerhet och störningar så är den utrustad med automatisk kanalsökning. Skärmen växlar automatiskt mellan 120 kanler för att hålla anslutningen störningsfri och säker. Automatisk skärmaktivering Utrustad med automatisk skärmaktivering när den snappar upp ett ljud. Med reglaget kan du ställa in ljusstyrka och volym enkelt. Koppla in fler kameror Totalkoll på läget, hela tiden. Du kan koppla samman upp till 4 stycken kameror så att du kan ha kamera i mer än 1 rum. Perfekt om du har fler barn eller bara vill vara säker på att du alltid ser och hör vad som händer. Indikator för anslutning och batterinivå Med en smart indikator kan du notera hur stark signalen är, hur mycket batteritid det finns kvar och om ljudet är av eller på. Montera kameran på väggen Du väljer själv om du vill montera kamera på väggen eller ha den stående brevid sängen. Det kan vara fördelaktigt att montera kameran på väggen för att visa så stor bild utav rummet som möjligt. Babyvakt 2,3 3 1290 SEK 1290 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Smarta hem
 3. Babyvakt