Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Ute- och innetermometer som passar Tellstick

Capidi RAR801

  Art.nr: 185400
Trådlös inne- och utetermometer med digital display som kan kopplas mot Tellstick för visning av temperatur i mobilen!

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Capidi RAR801

RAR801 är en trådlös termometer som visar både ute- och innetemperaturen. Dessutom kan den kopplas till Tellstick NET vilket gör att du kan se temperaturen i din mobiltelefon! Termometersensorn sänder en signal ungefär var 45e sekund och den fångas upp av Tellstick Net och syns då i Telldus Live som är gränssnittet till Tellstick. På så sätt kan du fjärrläsa temperaturen.
Självklart fungerar RAR801 som vanlig termometer även utan Tellstick!

Vad har jag för nytta av att fjärrläsa temperaturen?

I Sverige är vädret ett ständigt samtalsämne, var du än befinner dig. Tänk dig att kunna briljera med att säga hur varmt du har det hemma bara genom att titta på din mobiltelefon!

Med en RAR801 och en Tellstick NET kan du till exempel ha koll på temperaturen i huset när du åker på semester eller i sommarstugan på vintern så att det inte blir för kallt, eller varför inte i frysen för att vara säker på att älgköttet och dina egenplockade svampar och bär inte ska bli förstörda. RAR801 är perfekt när du vill försäkra dig om att värmen (eller kylan...) fungerar som den ska! 

Ny app tillgänlig för nedladdning

Nu finns en ny app från Telldus Live tillgänglig för iPhone, Android och Blackberry. Denna app har även stöd för att visa temperaturer i din smartphone.

Specifikationer

Specifikation displayenhet

 • Färg: Vit
 • Räckvidd till mottagare: Upp till 30 meter
 • Mätområde: -5°C - +50°C
 • Batterier: 2xAAA/R03 1,5V (medföljer ej)
 • Storlek display: 2" (5cm)
 • Storlek: bredd: 70mm, höjd: 59mm, djup: 23mm
 • Placering: Kan ställas på bord/bänk eller monteras på vägg

Specifikation trådlös sändare

 • Färg: Vit
 • Mätområde: -20°C - +60°C (Med lithiumbatteri: -50°C - +60°C
 • Batteri: 1xAA/R6 1,5V (medföljer ej)
 • Storlek: bredd: 50mm, höjd: 96mm, djup: 22mm
 • Räckvidd: upp till 30 meter.

 

Capidi Capidi RAR801 RAR801 Capidi RAR801 RAR801 är en trådlös termometer som visar både ute- och innetemperaturen. Dessutom kan den kopplas till Tellstick NET vilket gör att du kan se temperaturen i din mobiltelefon! Termometersensorn sänder en signal ungefär var 45e sekund och den fångas upp av Tellstick Net och syns då i Telldus Live som är gränssnittet till Tellstick. På så sätt kan du fjärrläsa temperaturen. Självklart fungerar RAR801 som vanlig termometer även utan Tellstick! Vad har jag för nytta av att fjärrläsa temperaturen? I Sverige är vädret ett ständigt samtalsämne, var du än befinner dig. Tänk dig att kunna briljera med att säga hur varmt du har det hemma bara genom att titta på din mobiltelefon! Med en RAR801 och en Tellstick NET kan du till exempel ha koll på temperaturen i huset när du åker på semester eller i sommarstugan på vintern så att det inte blir för kallt, eller varför inte i frysen för att vara säker på att älgköttet och dina egenplockade svampar och bär inte ska bli förstörda. RAR801 är perfekt när du vill försäkra dig om att värmen (eller kylan...) fungerar som den ska!  Ny app tillgänlig för nedladdning Nu finns en ny app från Telldus Live tillgänglig för iPhone, Android och Blackberry. Denna app har även stöd för att visa temperaturer i din smartphone. Specifikationer Specifikation displayenhet Färg: Vit Räckvidd till mottagare: Upp till 30 meter Mätområde: -5°C - +50°C Batterier: 2xAAA/R03 1,5V (medföljer ej) Storlek display: 2" (5cm) Storlek: bredd: 70mm, höjd: 59mm, djup: 23mm Placering: Kan ställas på bord/bänk eller monteras på vägg Specifikation trådlös sändare Färg: Vit Mätområde: -20°C - +60°C (Med lithiumbatteri: -50°C - +60°C Batteri: 1xAA/R6 1,5V (medföljer ej) Storlek: bredd: 50mm, höjd: 96mm, djup: 22mm Räckvidd: upp till 30 meter.   Hemautomatisering 2,1 20 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Smarta hem
 3. Hemautomatisering