Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

En liten knapp som underlättar mycket i ditt smarta hem

Flic Button Black

  Art.nr: 240639
 • Aktivera en funktion eller ett scenario
 • Ansluts via Bluetooth
 • Kompatibel med bl.a. Philips Hue, Spotify, Sonos och Telldus
 • Tryck, dubbeltryck eller håll inne
 • Liten och stilren design

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Flic Button är en liten knapp som kan underlätta mycket i din vardag, och som du enkelt kan programmera efter egna önskemål. Du kan skapa scenarion som startas via knappen, tänd Philips Hue-lampor eller starta en spellista på din Sonos-anläggning. Tryck, dubbeltryck eller håll inne Flic för att aktivera en funktion eller ett scenario bestående av flera händelser. Via den kostnadsfria appen för iOS och Android är det lätt att välja vad som ska styras av din Flic.

Hemmet

När väckarklockan ringer kan du via en Flic vid sängen snooza alarmet på din telefon, tända ett scenario med Philips Hue och starta en behaglig spellista på Spotify. Vilket får dig att vakna laddad för dagens utmaningar.

Navigation

Med en Flic i din bil eller till och med på din cykel kan du med ett knapptryck få vägbeskrivning via Google Maps på din telefon, hitta till ditt nästa möte som du har skrivit in i Google Calendar.

Säkerhet

Flic kan fästas i bältet eller på kläder och fungera som en extra säkerhet i joggingspåret eller på väg hem en sen kväll. Tryck för att skicka din position till din väntande partner, dubbeltryck för att skicka ett meddelande eller håll inne för att larma.

Specifikation

 • Ansluts via Bluetooth
 • Fästs med stark självhäftande tejp eller medföljande klämma
 • Batteri: CR2016 (upp till 1 års batteritid)
 • Mått: Ø28x9 mm

Titta även på

(0 st)
 • Välj egna funktioner och åtgärder
 • Ansluts till mobil via Bluetooth
 • Kompatibel med Philips Hue, Spotify, Sonos, Telldus m.fl

849:-

Flic Flic Button Black RTLF006 Flic Button är en liten knapp som kan underlätta mycket i din vardag, och som du enkelt kan programmera efter egna önskemål. Du kan skapa scenarion som startas via knappen, tänd Philips Hue-lampor eller starta en spellista på din Sonos-anläggning. Tryck, dubbeltryck eller håll inne Flic för att aktivera en funktion eller ett scenario bestående av flera händelser. Via den kostnadsfria appen för iOS och Android är det lätt att välja vad som ska styras av din Flic. Hemmet När väckarklockan ringer kan du via en Flic vid sängen snooza alarmet på din telefon, tända ett scenario med Philips Hue och starta en behaglig spellista på Spotify. Vilket får dig att vakna laddad för dagens utmaningar. Navigation Med en Flic i din bil eller till och med på din cykel kan du med ett knapptryck få vägbeskrivning via Google Maps på din telefon, hitta till ditt nästa möte som du har skrivit in i Google Calendar. Säkerhet Flic kan fästas i bältet eller på kläder och fungera som en extra säkerhet i joggingspåret eller på väg hem en sen kväll. Tryck för att skicka din position till din väntande partner, dubbeltryck för att skicka ett meddelande eller håll inne för att larma. Specifikation Ansluts via BluetoothFästs med stark självhäftande tejp eller medföljande klämmaBatteri: CR2016 (upp till 1 års batteritid)Mått: Ø28x9 mm Hemautomatisering 349 SEK 349 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Smarta hem
 3. Hemautomatisering