Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Extra inomhusmottagare med dimmerfunktion

Nexa EYCR-201

  Art.nr: 197718
 • Extra fjärrstyrt eluttag
 • Plug&Play
 • Styrs av självlärande sändare
 • 6 minnesplatser
 • Av/på och dimmerfunktion

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Nexa EYCR-201

Extra fjärrstyrt strömuttag med dimmerfunktion för inomhusbruk. EYCR-201 kan till och med dimmra LED och lågenergilampor. Placeras i valfritt vägguttag och ansluts sedan till den enhet som skall styras (max 200 W). Då kan du till exempel tända fönsterlamporna från soffan, på en annan våning! Obs, kräver en sändare för att kunna fjärrstyras, till exempel en fjärrkontroll eller en trådlös väggsändare.

Intelligent, trådlöst belysningsstyrsystem

EYCR-201 är av självlärande kodprincip och kan "lära" sig en kod/signal från valfri Nexa fjärrkontroll, rörelsevakt eller magnetkontakt. Starta eller stäng av dina lampor och elprylar med ett knapptryck, var i huset du än befinner dig, eller starta kaffebryggaren från sängen så är kaffet klart när du kommer ut i köket! Uttaget har hela sex minnesplatser för att kunna styras av upp till sex olika sändare, till exempel fjärrkontroll, Tellstick Net och en trådlös väggsändare.

Vilka typer av lampor kan jag styra?

EYCR-201 är en unik universell Plug & Play-mottagare som möjliggör fjärrstyrning av stickproppsanslutna lampor, LED och lågenergi. EYCR-201 klarar alltså utan problem att dimmra dimbara LED och lågenergilampor. Mottagaren har 8 inbyggda dimmernivåer som kan justeras för olika typer av lampor. I mottagaren finns ett skydd för överspänning och överdriven värmealstring.

Exempel på kompatibla sändare

EYCR-201 ersätter EYCR-200, nyheten är en uppdaterad dimmerfunktion där lamporna inte längre startar på max utan går direkt till senaste dimmernivån.

Specifikationer

 • RF-frekvens: 433,92 MHz
 • Överspänningsskydd: Ja
 • Dimmerfunktion: Ja
 • Spänning in: 220-240 V ~50 Hz
 • Spänning ut:
  - Glödlampor och halogenlampor (~230 V): 3 - max. 200 W
  - Elektroniska transformatorer (~12 V): 20- max. 180 VA
  - Dimbara lågenergilampor 230V: 3- max. 50 W
  - Dimbara LED-lampor 230V: 3 - max. 50 W
 • Strömförbrukning i viloläge: Under 1 W

OBS ! Ej fungerande med lysrör.

Nexa Nexa EYCR-201 14622 Nexa EYCR-201Extra fjärrstyrt strömuttag med dimmerfunktion för inomhusbruk. EYCR-201 kan till och med dimmra LED och lågenergilampor. Placeras i valfritt vägguttag och ansluts sedan till den enhet som skall styras (max 200 W). Då kan du till exempel tända fönsterlamporna från soffan, på en annan våning! Obs, kräver en sändare för att kunna fjärrstyras, till exempel en fjärrkontroll eller en trådlös väggsändare.Intelligent, trådlöst belysningsstyrsystemEYCR-201 är av självlärande kodprincip och kan "lära" sig en kod/signal från valfri Nexa fjärrkontroll, rörelsevakt eller magnetkontakt. Starta eller stäng av dina lampor och elprylar med ett knapptryck, var i huset du än befinner dig, eller starta kaffebryggaren från sängen så är kaffet klart när du kommer ut i köket! Uttaget har hela sex minnesplatser för att kunna styras av upp till sex olika sändare, till exempel fjärrkontroll, Tellstick Net och en trådlös väggsändare. Vilka typer av lampor kan jag styra? EYCR-201 är en unik universell Plug & Play-mottagare som möjliggör fjärrstyrning av stickproppsanslutna lampor, LED och lågenergi. EYCR-201 klarar alltså utan problem att dimmra dimbara LED och lågenergilampor. Mottagaren har 8 inbyggda dimmernivåer som kan justeras för olika typer av lampor. I mottagaren finns ett skydd för överspänning och överdriven värmealstring. Exempel på kompatibla sändareEYCR-201 ersätter EYCR-200, nyheten är en uppdaterad dimmerfunktion där lamporna inte längre startar på max utan går direkt till senaste dimmernivån.Specifikationer RF-frekvens: 433,92 MHzÖverspänningsskydd: JaDimmerfunktion: JaSpänning in: 220-240 V ~50 HzSpänning ut:- Glödlampor och halogenlampor (~230 V): 3 - max. 200 W- Elektroniska transformatorer (~12 V): 20- max. 180 VA- Dimbara lågenergilampor 230V: 3- max. 50 W- Dimbara LED-lampor 230V: 3 - max. 50 WStrömförbrukning i viloläge: Under 1 WOBS ! Ej fungerande med lysrör. Hemautomatisering 1,5 2 169 SEK 169 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Smarta hem
 3. Hemautomatisering