Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Extra inomhusmottagare med dimmerfunktion

Nexa EYCR-201

  Art.nr: 197718
  • Extra fjärrstyrt eluttag
  • Plug&Play
  • Styrs av självlärande sändare
  • 6 minnesplatser
  • Av/på och dimmerfunktion
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 5 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 22 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Tillbehör

Recensioner

Experttester

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Nexa EYCR-201

Extra fjärrstyrt strömuttag med dimmerfunktion för inomhusbruk. EYCR-201 kan till och med dimmra LED och lågenergilampor. Placeras i valfritt vägguttag och ansluts sedan till den enhet som skall styras (max 200 W). Då kan du till exempel tända fönsterlamporna från soffan, på en annan våning! Obs, kräver en sändare för att kunna fjärrstyras, till exempel en fjärrkontroll eller en trådlös väggsändare.

Intelligent, trådlöst belysningsstyrsystem

EYCR-201 är av självlärande kodprincip och kan "lära" sig en kod/signal från valfri Nexa fjärrkontroll, rörelsevakt eller magnetkontakt. Starta eller stäng av dina lampor och elprylar med ett knapptryck, var i huset du än befinner dig, eller starta kaffebryggaren från sängen så är kaffet klart när du kommer ut i köket! Uttaget har hela sex minnesplatser för att kunna styras av upp till sex olika sändare, till exempel fjärrkontroll, Tellstick Net och en trådlös väggsändare.

Vilka typer av lampor kan jag styra?

EYCR-201 är en unik universell Plug & Play-mottagare som möjliggör fjärrstyrning av stickproppsanslutna lampor, LED och lågenergi. EYCR-201 klarar alltså utan problem att dimmra dimbara LED och lågenergilampor. Mottagaren har 8 inbyggda dimmernivåer som kan justeras för olika typer av lampor. I mottagaren finns ett skydd för överspänning och överdriven värmealstring.

Exempel på kompatibla sändare

EYCR-201 ersätter EYCR-200, nyheten är en uppdaterad dimmerfunktion där lamporna inte längre startar på max utan går direkt till senaste dimmernivån.

Specifikationer

RF-frekvens: 433,92 MHz
Överspänningsskydd: Ja
Dimmerfunktion: Ja
Spänning in: 220-240 V ~50 Hz
Spänning ut
Glödlampor och halogenlampor (~230 V): 3 - max. 200 W
Elektroniska transformatorer (~12 V): 20- max. 180 VA
Dimbara lågenergilampor 230V: 3- max. 50 W
Dimbara LED-lampor 230V: 3 - max. 50 W
OBS ! Ej fungerande med lysrör.
Strömförbrukning i viloläge: Under 1 W

Se gärna filmen nedan för närmare förklaring om Nexas fjärrstyrda produkter

Nexa Nexa EYCR-201 14622 Nexa EYCR-201Extra fjärrstyrt strömuttag med dimmerfunktion för inomhusbruk. EYCR-201 kan till och med dimmra LED och lågenergilampor. Placeras i valfritt vägguttag och ansluts sedan till den enhet som skall styras (max 200 W). Då kan du till exempel tända fönsterlamporna från soffan, på en annan våning! Obs, kräver en sändare för att kunna fjärrstyras, till exempel en fjärrkontroll eller en trådlös väggsändare.Intelligent, trådlöst belysningsstyrsystemEYCR-201 är av självlärande kodprincip och kan "lära" sig en kod/signal från valfri Nexa fjärrkontroll, rörelsevakt eller magnetkontakt. Starta eller stäng av dina lampor och elprylar med ett knapptryck, var i huset du än befinner dig, eller starta kaffebryggaren från sängen så är kaffet klart när du kommer ut i köket! Uttaget har hela sex minnesplatser för att kunna styras av upp till sex olika sändare, till exempel fjärrkontroll, Tellstick Net och en trådlös väggsändare.Vilka typer av lampor kan jag styra?EYCR-201 är en unik universell Plug & Play-mottagare som möjliggör fjärrstyrning av stickproppsanslutna lampor, LED och lågenergi. EYCR-201 klarar alltså utan problem att dimmra dimbara LED och lågenergilampor. Mottagaren har 8 inbyggda dimmernivåer som kan justeras för olika typer av lampor. I mottagaren finns ett skydd för överspänning och överdriven värmealstring.Exempel på kompatibla sändare Samtliga Nexa fjärrkontroller, till exempel TMT-918 eller LYCT-705. Trådlös väggsändare och trådlös väggsändare 2-kanals Tellstick NetEYCR-201 ersätter EYCR-200, nyheten är en uppdaterad dimmerfunktion där lamporna inte längre startar på max utan går direkt till senaste dimmernivån.SpecifikationerRF-frekvens: 433,92 MHzÖverspänningsskydd: JaDimmerfunktion: JaSpänning in: 220-240 V ~50 HzSpänning utGlödlampor och halogenlampor (~230 V): 3 - max. 200 WElektroniska transformatorer (~12 V): 20- max. 180 VADimbara lågenergilampor 230V: 3- max. 50 WDimbara LED-lampor 230V: 3 - max. 50 WOBS ! Ej fungerande med lysrör.Strömförbrukning i viloläge: Under 1 WSe gärna filmen nedan för närmare förklaring om Nexas fjärrstyrda produkter Hemautomatisering 1,5 2 169 SEK 169 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Smarta hem
  3. Hemautomatisering