Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

Laddstation för Arlo Pro- och Arlo Go-batterier

Arlo Charging Station

  Art.nr: 1009441
 • Ladda upp till två batterier samtidigt
 • Stödjer snabbladdning
 • För Arlo Pro, Arlo Pro2 och Arlo Go
 • LED-indikator för laddstatus

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Ladda upp till två Arlo Pro, Arlo Pro2 eller Arlo Go-batterier samtidigt med Arlo Charging Station. Laddstationen stödjer snabbladdning, så att du kan spendera mindre tid på laddning av batterier och mer tid på att skydda det som betyder mest. 

LED-indikatorerna visar när laddningen är slutförd och när batterierna är fulladdade kan du snabbt och enkelt byta ut dessa mot ett par som behöver laddas. Allt för att dina Arlo-kameror ska vara redo för övervakning så kontinuerligt som möjligt.

I förpackningen

 • Laddstation
 • Strömkabel med adapter
 • Snabbstartsguide
 • Klistermärke för fönster

Observera att batterier säljs separat och inte ingår i produkten.

Arlo Arlo Charging Station VMA4400C Ladda upp till två Arlo Pro, Arlo Pro2 eller Arlo Go-batterier samtidigt med Arlo Charging Station. Laddstationen stödjer snabbladdning, så att du kan spendera mindre tid på laddning av batterier och mer tid på att skydda det som betyder mest. LED-indikatorerna visar när laddningen är slutförd och när batterierna är fulladdade kan du snabbt och enkelt byta ut dessa mot ett par som behöver laddas. Allt för att dina Arlo-kameror ska vara redo för övervakning så kontinuerligt som möjligt. I förpackningen LaddstationStrömkabel med adapterSnabbstartsguideKlistermärke för fönster Observera att batterier säljs separat och inte ingår i produkten. Tillbehör till övervakningskamera 699 SEK 699 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Smarta hem
 3. Övervakningskamera
 4. Tillbehör till övervakningskamera