Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Ta dina Fibaro-enheter till nästa nivå

Fibaro Home Center 2

  Art.nr: 205700
  • Kraftfull processor
  • 1 GB RAM
  • Kontrollera alla dina Fibaro-enheter
  • Enkel installation
  • Smart, svenskt gränssnitt

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Ta dina Fibaro-enheter till nästa nivå

Fibaro Home Center 2 är hjärnan i ditt Fibaro System, eller i andra Z-Wave-baserade system för hemkontroll. Home Center 2 omdefinierar Z-Wave baserad hemkontroll och introducerar riktig hemintelligens utan massa krångel.

För att få ut så mycket som möjligt av din Fibaro bör du ta en titt på dessa produkter. Dörr- och fönstersensor, rörelsedetektor, översvämningssensor, dimmer och röksensor.

Stilrent, exklusivt aluminiumhölje

Fibaro har lagt mycket tid på utseende och kvalitet under byggnadsprocessen så att du kan vara säker på att Home Center 2 mättar dina behov både rent tekniskt och visuellt. Home Center 2 är tillverkad av aluminium som hjälper till att hålla temperaturen låg och självklart ger ett förstklassigt yttre. Men det är inte bara utsidan som räknas, Home Center 2 huserar även riktigt bra komponenter på insidan.

Intel Atom 1,6Ghz Processor
Tack vare den starka proccessorn är Home Center 2 snabbare än övriga Z-Wave system på marknaden. Med den snabba processorn har du omedelbar respons på alla kommandon du skickar.

4 GB MLC recovery disk
Användarsäkerheten har förbättrats mycket tack vare satsningen mot bra dataskydd. Med en smart återhämtningsdisk slipper du otillåten tillgång till systemet och du får snabb och enkel återhämtning om något skulle strula.

1 GB RAM och 2 GB SLC disk
Stort minne och snabbprocessor betyder snabb kommunikation mellan alla enheter från Fibaro. Hårdvaran som användas i Home Center 2 är optimerad för att fungera sömlöst med alla applikationer och tillbehör tillgängliga.

Enkel kontroll av dina Fibaro-enheter

Home Center 2 länkar alla dina kompatibla enheter tillsammans så att du kan kombinera flertalet enheter i en enda virtuell enhet. Till exempel kan du kombinera tre stycken termostater plus en fuktighetssensor för att hålla koll på värmen inomhus.

Fördelen med detta är att du låta alla dina Fibaro-enheter arbeta tillsammans för att utnytja ännu mer funktioner. Du har full kontroll direkt i ditt gränssnitt, enkelt smidigt och otroligt användbart.

Snabb och problemfri installation

Anslut strömkabeln till POWER-uttaget och en nätverkskabel till LAN-porten för att komma igång. Efter ca 2 minuter från det att du anslutit strömkabeln är Home Center 2 redo att användas. Som standard kommer Home Center 2 vänta på att få en IP-adress av din DHCP-server. Om du är osäker så kan du hålla in RECOVERY-knappen, detta gör att Home Center 2 automatiskt kommer få den statiska IP-adressen 192.168.81.1. För att komma åt gränssnittet skriver du enkelt in den tilldelade IP-adress i din webbläsare. Enkelt!

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Fibaro Fibaro Home Center 2 FGHC2 Ta dina Fibaro-enheter till nästa nivåFibaro Home Center 2 är hjärnan i ditt Fibaro System, eller i andra Z-Wave-baserade system för hemkontroll. Home Center 2 omdefinierar Z-Wave baserad hemkontroll och introducerar riktig hemintelligens utan massa krångel.För att få ut så mycket som möjligt av din Fibaro bör du ta en titt på dessa produkter. Dörr- och fönstersensor, rörelsedetektor, översvämningssensor, dimmer och röksensor.Stilrent, exklusivt aluminiumhöljeFibaro har lagt mycket tid på utseende och kvalitet under byggnadsprocessen så att du kan vara säker på att Home Center 2 mättar dina behov både rent tekniskt och visuellt. Home Center 2 är tillverkad av aluminium som hjälper till att hålla temperaturen låg och självklart ger ett förstklassigt yttre. Men det är inte bara utsidan som räknas, Home Center 2 huserar även riktigt bra komponenter på insidan.Intel Atom 1,6Ghz ProcessorTack vare den starka proccessorn är Home Center 2 snabbare än övriga Z-Wave system på marknaden. Med den snabba processorn har du omedelbar respons på alla kommandon du skickar.4 GB MLC recovery diskAnvändarsäkerheten har förbättrats mycket tack vare satsningen mot bra dataskydd. Med en smart återhämtningsdisk slipper du otillåten tillgång till systemet och du får snabb och enkel återhämtning om något skulle strula.1 GB RAM och 2 GB SLC diskStort minne och snabbprocessor betyder snabb kommunikation mellan alla enheter från Fibaro. Hårdvaran som användas i Home Center 2 är optimerad för att fungera sömlöst med alla applikationer och tillbehör tillgängliga.Enkel kontroll av dina Fibaro-enheterHome Center 2 länkar alla dina kompatibla enheter tillsammans så att du kan kombinera flertalet enheter i en enda virtuell enhet. Till exempel kan du kombinera tre stycken termostater plus en fuktighetssensor för att hålla koll på värmen inomhus.Fördelen med detta är att du låta alla dina Fibaro-enheter arbeta tillsammans för att utnytja ännu mer funktioner. Du har full kontroll direkt i ditt gränssnitt, enkelt smidigt och otroligt användbart.Snabb och problemfri installationAnslut strömkabeln till POWER-uttaget och en nätverkskabel till LAN-porten för att komma igång. Efter ca 2 minuter från det att du anslutit strömkabeln är Home Center 2 redo att användas. Som standard kommer Home Center 2 vänta på att få en IP-adress av din DHCP-server. Om du är osäker så kan du hålla in RECOVERY-knappen, detta gör att Home Center 2 automatiskt kommer få den statiska IP-adressen 192.168.81.1. För att komma åt gränssnittet skriver du enkelt in den tilldelade IP-adress i din webbläsare. Enkelt! Z-Wave 4890 SEK 4890 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Smarta hem
  3. Z-Wave