Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Mikrodroppsystem för bekymmersfri bevattning

Gardena Micro-Drip-System Startpaket för plantrader S

  Art.nr: 1003495
 • 15 m mikrodroppslang
 • Droppmunstycken var 30 cm
 • För bekymmersfri bevattning av plantrader
 • 1,6 liter i timman per droppmunstycke
 • Automatisk bevattningslösning

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Gardena Micro-Drip-System Startpaket för plantrader S tillhandahåller ett enkelt sätt att kontinuerligt rotbevattna små plantrader och känsliga nytto- och prydnadsväxer i landet såsom tomater. Huvudenheten som är tryckreducerad kopplas till en kran med slang. Droppbevattningsraden som är 15 meter lång, placeras längs där du vill ha bevattningen, Små mynningar med 30 cm mellanrum förser sedan plantan i långsam takt med 1,6 liter i timman per droppmunstycke. Bevattningen är vattensnål och underhållsfri att använda tack vare de självrengörande droppmunstyckena.

Underhållsfritt

GARDENA Micro-Drip-System Startpaket för plantrader S används för enkel och vattenbesparande rotbevattning av små plantrader och känsliga nytto- och prydnadsväxter. Tack vare den innovativa labyrinttekniken är droppmunstyckena självrengörande och kräver inget underhåll.

Lätt att installera

Den flexibla droppbevattningsraden har självrengörande droppmunstycken utplacerade med 30 cm mellanrum. Den patenterade "Quick & Easy" snabbkopplingstekniken garanterar snabb och enkel montering utan verktyg.

Vattensnål bevattning

Droppbevattning med Micro-Drip-systemet ger exakt dosering av vatten per växt så att inget vatten går till spillo.

Medföljande tillbehör

 • 1x Huvudenhet 1000
 • 15 m Droppbevattningsrad
 • 4,6 mm (3/16”)
 • 15x Rörpeggar 13 mm (1/2”)
 • 1x Plugg 4,6 mm (3/16”)

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

1003495 Gardena Gardena Micro-Drip-System Startpaket för plantrader S 13010-20 Gardena Micro-Drip-System Startpaket för plantrader S tillhandahåller ett enkelt sätt att kontinuerligt rotbevattna små plantrader och känsliga nytto- och prydnadsväxer i landet såsom tomater. Huvudenheten som är tryckreducerad kopplas till en kran med slang. Droppbevattningsraden som är 15 meter lång, placeras längs där du vill ha bevattningen, Små mynningar med 30 cm mellanrum förser sedan plantan i långsam takt med 1,6 liter i timman per droppmunstycke. Bevattningen är vattensnål och underhållsfri att använda tack vare de självrengörande droppmunstyckena. Underhållsfritt GARDENA Micro-Drip-System Startpaket för plantrader S används för enkel och vattenbesparande rotbevattning av små plantrader och känsliga nytto- och prydnadsväxter. Tack vare den innovativa labyrinttekniken är droppmunstyckena självrengörande och kräver inget underhåll. Lätt att installera Den flexibla droppbevattningsraden har självrengörande droppmunstycken utplacerade med 30 cm mellanrum. Den patenterade "Quick & Easy" snabbkopplingstekniken garanterar snabb och enkel montering utan verktyg. Vattensnål bevattning Droppbevattning med Micro-Drip-systemet ger exakt dosering av vatten per växt så att inget vatten går till spillo. Medföljande tillbehör 1x Huvudenhet 100015 m Droppbevattningsrad4,6 mm (3/16”)15x Rörpeggar 13 mm (1/2”)1x Plugg 4,6 mm (3/16”) Bevattning Trädgård 399 SEK 399 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Trädgård
 3. Bevattning Trädgård