Komplett kit för Gardenas smarta bevattningssystem

Gardena Smart kit G,S,W

  Art.nr: 241936
  • Smart sensor, vattenkontroll och gateway
  • Sköt trädgården från mobilen
  • Vattna blommorna när du är bortrest
  • Få realtidsuppdateringar om din trädgård
  • Kostnadsfri mobilapp

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Sköt trädgården från mobilen med Gardena smart System för trädgårdsbevattning. Detta kit innehåller en sensor och en vattenkontroll som ansluts till ditt hemmanätverk via en gateway så du kan styra trädgårdskranen med mobilen. Så luta dig tillbaka och njut av din trädgård istället för att bara sköta om den, med Gardenas smarta bevattningssystem.

Sköt trädgårdsskötseln från mobilen

Gardena smart System är ett smart sätt att sköta trädgårdsbevattningen med bara några knapptryckningar på mobilen. Perfekt om du inte har så "gröna fingrar" eller bara vill lägga din tid på andra roligare saker. Systemet består av tre delar:

Smart Sensor

Gardena smart Sensor placeras i din trädgård, exempelvis i blomlandet, och mäter jordfuktighet, ljusstyrka och omgivande temperatur. Informationen skickas sedan till din mobiltelefon med WiFi som gör att du när som helst kan få veta hur din blommor mår, i realtid.

Smart Water control

Vattenkontrollen är en liten dator som kopplas fysiskt till din trädgårdskran och trådlöst till ditt hemmanätverk med WiFi. Via mobilen kan du fjärrstyra din trädgårdskran och därmed bevattningen av din gräsmatta eller blomland. Smart Water Control kan även styras manuellt med den stora knappen på framsidan.

Gateway

Gardena smart Gateway är hjärnan i hela systemet. Gateway kopplas till din router med nätverkskabel och kommunicerar med både sensorn och vattenkontrollen. 

Via tillhörande mobilappen Gardena Smart System kan du sedan se status och styra systemet med din smartphone eller surfplatta - var i världen du än befinner dig. Med bara några knapptryckningar på mobilen kan du se till att dina växter och blommor blir precis lagom vattnade. 

Gardena smart system för hela trädgården

Gardena smart system gör att du kan hålla koll på din trädgård oavsett om du sitter på altanen, på jobbet eller i en solstol på andra sidan kontinenten. Få statusuppdateringar genom ett knapptryck, och styr enkelt bevattning och gräsmatteskötsel var du än befinner dig. Du kan alltid vara säker på att trädgården har blivit väl omhändertagen när du kommer hem.  
Komplettera gärna med Gardena Sileno robotgräsklippare som sköter gräsklippningen åt dig också, så du kan njuta av din trädgård istället för att ta hand om den.

Gardena smart system bevattningssystem

Gardena smart system kräver router och tillgång till internetuppkoppling, smartphone eller surfplatta. 

241936 Gardena Gardena Smart kit G,S,W 19102-20 Sköt trädgården från mobilen med Gardena smart System för trädgårdsbevattning. Detta kit innehåller en sensor och en vattenkontroll som ansluts till ditt hemmanätverk via en gateway så du kan styra trädgårdskranen med mobilen. Så luta dig tillbaka och njut av din trädgård istället för att bara sköta om den, med Gardenas smarta bevattningssystem. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Sköt trädgårdsskötseln från mobilen Gardena smart System är ett smart sätt att sköta trädgårdsbevattningen med bara några knapptryckningar på mobilen. Perfekt om du inte har så "gröna fingrar" eller bara vill lägga din tid på andra roligare saker. Systemet består av tre delar: Smart Sensor Gardena smart Sensor placeras i din trädgård, exempelvis i blomlandet, och mäter jordfuktighet, ljusstyrka och omgivande temperatur. Informationen skickas sedan till din mobiltelefon med WiFi som gör att du när som helst kan få veta hur din blommor mår, i realtid. Smart Water control Vattenkontrollen är en liten dator som kopplas fysiskt till din trädgårdskran och trådlöst till ditt hemmanätverk med WiFi. Via mobilen kan du fjärrstyra din trädgårdskran och därmed bevattningen av din gräsmatta eller blomland. Smart Water Control kan även styras manuellt med den stora knappen på framsidan. Gateway Gardena smart Gateway är hjärnan i hela systemet. Gateway kopplas till din router med nätverkskabel och kommunicerar med både sensorn och vattenkontrollen.  Via tillhörande mobilappen Gardena Smart System kan du sedan se status och styra systemet med din smartphone eller surfplatta - var i världen du än befinner dig. Med bara några knapptryckningar på mobilen kan du se till att dina växter och blommor blir precis lagom vattnade.  Gardena smart system för hela trädgården Gardena smart system gör att du kan hålla koll på din trädgård oavsett om du sitter på altanen, på jobbet eller i en solstol på andra sidan kontinenten. Få statusuppdateringar genom ett knapptryck, och styr enkelt bevattning och gräsmatteskötsel var du än befinner dig. Du kan alltid vara säker på att trädgården har blivit väl omhändertagen när du kommer hem.  Komplettera gärna med Gardena Sileno robotgräsklippare som sköter gräsklippningen åt dig också, så du kan njuta av din trädgård istället för att ta hand om den. Gardena smart system kräver router och tillgång till internetuppkoppling, smartphone eller surfplatta.  Bevattning Trädgård 4490 SEK 4490 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Trädgård
  3. Bevattning Trädgård