Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Slangvinda med automatisk inrullning

Gardena Väggslangbox 25 Roll-up

  Art.nr: 243986
 • Inkl 25 meter trädgårdsslang
 • Väggmontering
 • Kan svängas i 180°
 • För små-mellanstora trädgårdar
 • Slangdiameter: 13 mm (½’’)

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Gardena Comfort  8023-20 slangvinda är en väggmonterad slangbox med automatisk inrullning av trädgårdsslangen. 25 meter Gardena 13 mm-slang av högsta kvalitet medföljer, som passar små till mellanstora trädgårdar. Slangvindan kan svängas i 180° och har dessutom upphängningskrokar för olika munstycken och tillbehör. Vill du slippa trasslig trädgårdsslang och smutsiga händer så är Gardena Comfort slangvinda den smarta lösningen för dig som kommer förenkla trädgårdsarbetet.

Allt ingår

Allt du behöver är inkluderat och slangvindan är redo att användas på en gång. Förpackningen innehåller 25 meter slang, munstycke och väggfäste. En 2 meter lång anslutningsslang till kran och kopplingar är förmonterade. Det gör att slangvindan går att använda direkt.
Kvalitetsslangen har en diameter på 13 mm (½’’) vilket garanterar kraftigt vattenflöde och optimal sprinklerdrift. Munstycken och andra tillbehör kan enkelt hängas undertill på väggfästet. 

Enkel utmatning

Väggfästet är svängbart i 180° vilket förhindrar veck på slangen och ger dessutom en mer platsbesparande förvaring. 
Slangen dras enkelt ut till önskad längd utan större ansträngning och stoppas med korta intervall på maximalt 50 cm.

Smidig inrullning

När du är klar med bevattningen rycker du lätt i slangen för att aktivera upprullningen. Likt en dammsugarsladd rullas slangen upp tack vare en inbyggd stålfjäder, som är helt avpassad efter slanglängden. Det resulterar i en jämn och kraftfull inrullning och den inbyggda slangföraren förhindrar att slangen snor och trasslar sig. Dessutom slipper du hantera en smutsig och blöt slang med händerna.

Om du behöver koppla loss anslutningsslangen från kranen, ansluter du slangen till anti-dopp-enheten på slangboxen. På så sätt undviker spill och dropp vid förvaring och transport.

På vintern lyfter du enkelt av själva vindan från fästet med hjälp av handtaget, för att förvara boxen på en frostskyddad plats.

Specifikationer

 • Slanglängd: 25 meter
 • Slangdiameter: 13 mm / ½"
 • Upprullning: Fjäder
 • I förpackningen:
  - Slangvinda
  - Väggfäste
  - 25 meter trädgårdsslang
  - 2 meter anslutningsslang
  - Steglöst reglerbart strålmunstycke
  - Tre krankopplingar
  - En standardslangkoppling
  - En stoppkontakt
  - Skruvar, plugg och installationsverktyg
243986 243986 Gardena Gardena Väggslangbox 25 Roll-up 8023-20 Gardena Comfort  8023-20 slangvinda är en väggmonterad slangbox med automatisk inrullning av trädgårdsslangen. 25 meter Gardena 13 mm-slang av högsta kvalitet medföljer, som passar små till mellanstora trädgårdar. Slangvindan kan svängas i 180° och har dessutom upphängningskrokar för olika munstycken och tillbehör. Vill du slippa trasslig trädgårdsslang och smutsiga händer så är Gardena Comfort slangvinda den smarta lösningen för dig som kommer förenkla trädgårdsarbetet. Allt ingår Allt du behöver är inkluderat och slangvindan är redo att användas på en gång. Förpackningen innehåller 25 meter slang, munstycke och väggfäste. En 2 meter lång anslutningsslang till kran och kopplingar är förmonterade. Det gör att slangvindan går att använda direkt.Kvalitetsslangen har en diameter på 13 mm (½’’) vilket garanterar kraftigt vattenflöde och optimal sprinklerdrift. Munstycken och andra tillbehör kan enkelt hängas undertill på väggfästet.  Enkel utmatning Väggfästet är svängbart i 180° vilket förhindrar veck på slangen och ger dessutom en mer platsbesparande förvaring. Slangen dras enkelt ut till önskad längd utan större ansträngning och stoppas med korta intervall på maximalt 50 cm. Smidig inrullning När du är klar med bevattningen rycker du lätt i slangen för att aktivera upprullningen. Likt en dammsugarsladd rullas slangen upp tack vare en inbyggd stålfjäder, som är helt avpassad efter slanglängden. Det resulterar i en jämn och kraftfull inrullning och den inbyggda slangföraren förhindrar att slangen snor och trasslar sig. Dessutom slipper du hantera en smutsig och blöt slang med händerna. Om du behöver koppla loss anslutningsslangen från kranen, ansluter du slangen till anti-dopp-enheten på slangboxen. På så sätt undviker spill och dropp vid förvaring och transport. På vintern lyfter du enkelt av själva vindan från fästet med hjälp av handtaget, för att förvara boxen på en frostskyddad plats. Specifikationer Slanglängd: 25 meterSlangdiameter: 13 mm / ½"Upprullning: FjäderI förpackningen:- Slangvinda- Väggfäste- 25 meter trädgårdsslang- 2 meter anslutningsslang- Steglöst reglerbart strålmunstycke - Tre krankopplingar - En standardslangkoppling - En stoppkontakt- Skruvar, plugg och installationsverktyg Bevattning Trädgård 4,9 17 1390 SEK 1390 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Trädgård
 3. Bevattning Trädgård