Eldkorg med fat för stämningsfull vinterupplevelse

Eldkorg med fat

  Art.nr: 1002030
  • Eldkorg för ved
  • Vacker brasa som lyser upp
  • Grilla korv, värm händerna och imponera på grannarna
  • 44 x 33 cm, 4,2 kg
  • Står stabilt på backen

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Stämningsfull eldkorg

Med denna stämningshöjande eldkorg bygger du upp mysfaktorn vid alla tillfällen. Du eldar vanlig ved i den och skapar en vacker stämning. Den passa lika bra på ljumma sommarkvällar såsom kalla vinterkvällar och öppnar upp för massor av skoj. Varför inte passa på att grilla med barnen, värma händerna eller givetvis imponera lite på grannarna.

Det är den perfekta gåvan till den vännen som har allt och tillsammans med en säck björkved, som inte sprätter så mycket, är succen ett faktum.

Eldkorgen har ett fat undertill som fångar upp glödrester som faller igenom. Den är 43 cm hög och 33 cm i diameter. Eldkorgen väger 4,2 kg för att stå stabilt på backen.

1002030 Other Eldkorg med fat DW2500950 Stämningsfull eldkorg Med denna stämningshöjande eldkorg bygger du upp mysfaktorn vid alla tillfällen. Du eldar vanlig ved i den och skapar en vacker stämning. Den passa lika bra på ljumma sommarkvällar såsom kalla vinterkvällar och öppnar upp för massor av skoj. Varför inte passa på att grilla med barnen, värma händerna eller givetvis imponera lite på grannarna.Det är den perfekta gåvan till den vännen som har allt och tillsammans med en säck björkved, som inte sprätter så mycket, är succen ett faktum.Eldkorgen har ett fat undertill som fångar upp glödrester som faller igenom. Den är 43 cm hög och 33 cm i diameter. Eldkorgen väger 4,2 kg för att stå stabilt på backen. Trädgård 5 1 199 SEK 199 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Trädgård