Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

3-in-1 grästrimmer, kantklippare och gräsklippare

Black & Decker STC1820CM-QW

  Art.nr: 201723
 • 18V 2.0 Ah Li-Ion-batteri
 • Drifttid: 45 minuter
 • Trimdiameter 28 cm
 • Hastighet: 5500-7400 rpm
 • Ljudnivå: 92 dB (max)

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Black & Decker STC1820CM-QW

STC1820 är en grästrimmer, kantklippare och gräsklippare i samma enhet. Den drivs med E-drive-teknik som är ett system vilket ger dig ett växelsystem med högt vridmoment vilket gör att du tar igenom dig de tuffaste jobben.

Den väger lite och är platsbesparande vilket gör den lätt att använda på ojämn mark och branta lutningar. De justerbara hjulen på gräsklippardelen är justerbara så att du kan ändra klipphöjden mellan 40-60 mm.

Med sitt kraftfulla 18V 2.0 Ah-batteri får du en sladdlös bekvämlighet och en användning upp till 45 minuter. Den har en klippbredd på 28 cm. Laddas gör den på endast 5 timmar och sen är den redo för att ta sig an trädgårdens utmaningar.

 • E-drive - drivsystemet som ger effektivare klippning.
 • "Click and go" - anslut grästrimmern till gräsklipparplattformen för enkelt byte från trimning till gräsklippning - och tillbaka.
 • Låg vikt och lätt att bära - enkel att ta med och använda på ojämn mark och branta lutningar.Lätt att förvara.
 • Höjdjustering (40-60 mm) ger dig möjlighet att välja rätt klipphöjd för varje tillfälle.
 • Sladdlös frihet med 18V 2.0 Ah Lithiumbatteri.
 • 25 cm klippbredd för snabb och effektiv klippning över stora områden.

3-in-1

 • Grästrimning - använd som en traditionell grästrimmer för att klippa högt gräs och igenväxta områden i din trädgård.
 • Kantklippning - kantstyrhjul med precision för perfekta kanter vid varje klippning.
 • Gräsklippning - gräsklipparplattformen gör att grästrimmern kan användas som en gräsklippare.
Black & Decker Black & Decker STC1820CM-QW STC1820CM-QW Black & Decker STC1820CM-QW STC1820 är en grästrimmer, kantklippare och gräsklippare i samma enhet. Den drivs med E-drive-teknik som är ett system vilket ger dig ett växelsystem med högt vridmoment vilket gör att du tar igenom dig de tuffaste jobben. Den väger lite och är platsbesparande vilket gör den lätt att använda på ojämn mark och branta lutningar. De justerbara hjulen på gräsklippardelen är justerbara så att du kan ändra klipphöjden mellan 40-60 mm. Med sitt kraftfulla 18V 2.0 Ah-batteri får du en sladdlös bekvämlighet och en användning upp till 45 minuter. Den har en klippbredd på 28 cm. Laddas gör den på endast 5 timmar och sen är den redo för att ta sig an trädgårdens utmaningar. E-drive - drivsystemet som ger effektivare klippning."Click and go" - anslut grästrimmern till gräsklipparplattformen för enkelt byte från trimning till gräsklippning - och tillbaka.Låg vikt och lätt att bära - enkel att ta med och använda på ojämn mark och branta lutningar.Lätt att förvara.Höjdjustering (40-60 mm) ger dig möjlighet att välja rätt klipphöjd för varje tillfälle.Sladdlös frihet med 18V 2.0 Ah Lithiumbatteri.25 cm klippbredd för snabb och effektiv klippning över stora områden. 3-in-1 Grästrimning - använd som en traditionell grästrimmer för att klippa högt gräs och igenväxta områden i din trädgård.Kantklippning - kantstyrhjul med precision för perfekta kanter vid varje klippning.Gräsklippning - gräsklipparplattformen gör att grästrimmern kan användas som en gräsklippare. Gräsklippare 3,7 3 1490 SEK 1490 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Trädgård
 3. Gräsklippare