Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Sladdlös 20 V grästrimmer med 2-i-1-funktion

WORX Grästrimmer WG163E.9

  Art.nr: 1007735
 • Grästrimmer och kantklippare med stödhjul
 • 30 cm klippdiameter
 • Utan batteri och laddare
 • 90° justerbart trimmerhuvud
 • Teleskopstång och blomskydd

Kombinera med

WORX Grästrimmer WG163E.9
Sladdlös 20 V grästrimmer med 2-i-1-funktion

499:-


 • Pris: 848:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Klipp gräset där gräsklipparen inte kommer åt och få raka, fina kanter runt blomlanden med WORX Grästrimmer WG163E.9. Denna sladdlösa grästrimmer fixar enkelt gräsmattan åt dig och passar att använda för alla med justerbart handtag och teleskopstång så du kan ställa in en bekväm arbetsposition oavsett längd. Trimmerhuvudet är vridbart i 90° för att kunna komma åt överallt, och tack vare smart placerade stödhjul går det enkelt att rulla trimmern för att klippa kanterna utan att behålla hålla grästrimmern i luften.

Observera att batteri och laddare ej medföljer.

Egenskaper Worx 163E.9

 • 2-i-1: Grästrimmer och kantklippare
 • Automatisk trådförlängning vid start och förlängning med bara en knapptryckning
 • Upp till 90° justerbart trimmerhuvud
 • Justerbart handtag och teleskopstång
 • Infällbar skyddsbygel för plantor
 • 20 V Worx Powershare System – använd ditt batteri till alla 20 V Worx Powershare-enheter (ingår ej)

Worx PowerShare

Ett batteri och en laddare till mängder av verktyg. Worx WG163E.9 är en av Worx PowerShare-enheter som använder samma batterityp och laddare. Dela batteri och spara pengar genom att använda ett och samma batteri till hela verktygsväskan.
Batteri och laddare ingår ej med Worx WG163E.9

1007735 1007735 WORX WORX Grästrimmer WG163E.9 WG163E.9 Klipp gräset där gräsklipparen inte kommer åt och få raka, fina kanter runt blomlanden med WORX Grästrimmer WG163E.9. Denna sladdlösa grästrimmer fixar enkelt gräsmattan åt dig och passar att använda för alla med justerbart handtag och teleskopstång så du kan ställa in en bekväm arbetsposition oavsett längd. Trimmerhuvudet är vridbart i 90° för att kunna komma åt överallt, och tack vare smart placerade stödhjul går det enkelt att rulla trimmern för att klippa kanterna utan att behålla hålla grästrimmern i luften. Observera att batteri och laddare ej medföljer. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Egenskaper Worx 163E.9 2-i-1: Grästrimmer och kantklippareAutomatisk trådförlängning vid start och förlängning med bara en knapptryckningUpp till 90° justerbart trimmerhuvudJusterbart handtag och teleskopstångInfällbar skyddsbygel för plantor20 V Worx Powershare System – använd ditt batteri till alla 20 V Worx Powershare-enheter (ingår ej) Worx PowerShare Ett batteri och en laddare till mängder av verktyg. Worx WG163E.9 är en av Worx PowerShare-enheter som använder samma batterityp och laddare. Dela batteri och spara pengar genom att använda ett och samma batteri till hela verktygsväskan.Batteri och laddare ingår ej med Worx WG163E.9 Grästrimmer 4,7 7 499 SEK 499 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Trädgård
 3. Grästrimmer