Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Kärcher K4 Premium FC är en kvalitativ högtryckstvätt med slangvinda, som ger dig mer kontroll än någonsin tidigare. Trycket regleras på spolröret för att passa ytan som skall rengöras, och det valda trycket syns tydligt på spolhandtagets LED-display. K4 Premium FC har en vattenkyldmotor, hög prestanda och tystare gång. Lämplig för regelbunden-rengöring av t ex motorcykeln, bilen och båten.

- Full kontroll med spolhandtag och snabbkoppling
- Vattenkyld induktionsmotor
- 6 m högtrycksslang på vinda
- Start-/stoppautomatik
- Plug’n’Clean - enkel användning av rengöringsmedel
- Invattenfilter

Kärcher Kärcher K4 Premium FC 13241000 Kärcher K4 Premium FC är en kvalitativ högtryckstvätt med slangvinda, som ger dig mer kontroll än någonsin tidigare. Trycket regleras på spolröret för att passa ytan som skall rengöras, och det valda trycket syns tydligt på spolhandtagets LED-display. K4 Premium FC har en vattenkyldmotor, hög prestanda och tystare gång. Lämplig för regelbunden-rengöring av t ex motorcykeln, bilen och båten. - Full kontroll med spolhandtag och snabbkoppling- Vattenkyld induktionsmotor- 6 m högtrycksslang på vinda- Start-/stoppautomatik- Plug’n’Clean - enkel användning av rengöringsmedel- Invattenfilter Högtryckstvätt 4 1 2489 SEK 2489 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Trädgård
  3. Högtryckstvätt