Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kärchers 3-i-1 Sten- och fasadrengöring med unik formula

Kärcher Stone & Facade Cleaner 3-in-1

  Art.nr: 229341
  • För sten- och fasadrengöring
  • 1 liter
  • Aktiva, skyddande ingredienser
  • Ger skydd mot vind och väger

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Kärchers 3-i-1 Sten- och fasadrengöring har en unik formel med en enastående rengöringsförmåga. Med aktiva ingredienser blir det rent, längre samtidigt som det kommer så emot vind och dåligt väder. Denna produkt fungerar lika bra på fasader, marksten, trädgårdsplattor och tegelstensväggar som andra stenliknande material runt trädgården.

I mer än 30 år har Kärcher lagt stor vikt med att ta hänsyn till miljön och bevarandet av resurser vid utvecklingen och tillverkningen av sina rengöringsmedel och underhållsmedel. Rengöringsmedlen, som särskilt har tagits fram för maskinerna, garanterar inte bara optimala rengöringsresultat, utan sparar även vatten, tid och energi. Åtminstone en viss grad av biologisk nedbrytbarhet kan alltid garanteras. Vid tillverkningen av universalrengöraren eco!ogic tar Kärcher dock ytterligare ett steg genom att använda tensider helt av 100 % förnybara råmaterial och en flaska gjord av >96 % växtbaserade plast – ytterligare pluspoäng för miljöskyddet.

229341 Kärcher Kärcher Stone & Facade Cleaner 3-in-1 62958850 Kärchers 3-i-1 Sten- och fasadrengöring har en unik formel med en enastående rengöringsförmåga. Med aktiva ingredienser blir det rent, längre samtidigt som det kommer så emot vind och dåligt väder. Denna produkt fungerar lika bra på fasader, marksten, trädgårdsplattor och tegelstensväggar som andra stenliknande material runt trädgården. I mer än 30 år har Kärcher lagt stor vikt med att ta hänsyn till miljön och bevarandet av resurser vid utvecklingen och tillverkningen av sina rengöringsmedel och underhållsmedel. Rengöringsmedlen, som särskilt har tagits fram för maskinerna, garanterar inte bara optimala rengöringsresultat, utan sparar även vatten, tid och energi. Åtminstone en viss grad av biologisk nedbrytbarhet kan alltid garanteras. Vid tillverkningen av universalrengöraren eco!ogic tar Kärcher dock ytterligare ett steg genom att använda tensider helt av 100 % förnybara råmaterial och en flaska gjord av >96 % växtbaserade plast – ytterligare pluspoäng för miljöskyddet. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Tillbehör högtryckstvätt 99 SEK 99 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Trädgård
  3. Högtryckstvätt
  4. Tillbehör högtryckstvätt