Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Myggfälla med störst prestanda vid mygg- och knottproblem

Mosquito Magnet Executive

  Art.nr: 1003362
 • Långsiktigt skydd mot mygg och knott
 • Ljudlös och luktfri
 • Modellen med högst prestanda
 • För ytor upp till 4000m²
 • Enkel att montera och sköta

Kombinera med

Mosquito Magnet Executive
Myggfälla med störst prestanda vid mygg- och knottproblem

15 490:-


 • Pris: 15 989:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Mosquito Magnet tar giftfritt och långsiktigt bort mygg och knott i din trädgård. Executive har utrustats med det största fångstnätet för platser med stora mygg- och knottproblem. Det gör att du slipper tömma lika ofta. Sladdlös – större frihetsgrad. Denna modell är sladdlös och startas med ett uppladdningsbart batteri som laddas en gång per säsong. Detta gör att du kan placera den där det passar dig och du slipper anpassa dig till elnät.

Mosquito Magnet Executive har utrustats med smart teknologi med funktioner för minskad gasförbrukning som gör att den kan aktiveras utefter temperatur och klocka. Autostart, batterivarning med mera.

Lockar, fångar och dödar!

Mosquito Magnet är en otroligt effektiv myggfälla. Det blir ett märkbart resultat redan inom 7–10 dagar. Efter 4–6 veckor har fällan dramatiskt reducerat det lokala beståndet av mygg och knott.

LOCKAR: Dygnet runt omvandlas gasol till koldioxid som lockar mygg och knott till maskinen i tron att den är ett mänskligt byte. (Kombinationen med lockbetet Octenol och koldioxiden gör maskinen upp till 10 ggr effektivare)
FÅNGAR: Myggen sugs sedan in i ett nät med hjälp av en patenterad insugningsteknik – Counter-flow™ Technology. Denna teknik är 5ggr så effektiv som närmaste konkurrent (Testad av SP)
DÖDAR: Därefter torkar myggen ut och dör inom ett dygn.

Egenskaper för Mosquito Magnet Executive myggfälla

 • Täckningsyta upp till 4 000 m²
 • Sladdlös - större frihetsgrad
 • Drivs av laddningsbart batteri (laddas 1ggr/säsong)
 • Ansluts ihop med gasolflaska (rek. Pk 10/medföljer ej)
 • Vårt största fångstnät som möjliggör färre tömningar
 • Smart teknologi med bl.a funktioner för minskad gasförbrukning (temp./klocka), autostart, batterivarning mm.
 • Ljudlös och luktfri
 • Skyddar dygnet runt
 • Väderbeständig – kan stå ute i regn
 • Bevisat effektiv i oberoende tester
 • Enkel att montera och sköta
1003362 Mosquito Magnet Mosquito Magnet Executive 101008 Mosquito Magnet tar giftfritt och långsiktigt bort mygg och knott i din trädgård. Executive har utrustats med det största fångstnätet för platser med stora mygg- och knottproblem. Det gör att du slipper tömma lika ofta. Sladdlös – större frihetsgrad. Denna modell är sladdlös och startas med ett uppladdningsbart batteri som laddas en gång per säsong. Detta gör att du kan placera den där det passar dig och du slipper anpassa dig till elnät. Mosquito Magnet Executive har utrustats med smart teknologi med funktioner för minskad gasförbrukning som gör att den kan aktiveras utefter temperatur och klocka. Autostart, batterivarning med mera. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Lockar, fångar och dödar! Mosquito Magnet är en otroligt effektiv myggfälla. Det blir ett märkbart resultat redan inom 7–10 dagar. Efter 4–6 veckor har fällan dramatiskt reducerat det lokala beståndet av mygg och knott. LOCKAR: Dygnet runt omvandlas gasol till koldioxid som lockar mygg och knott till maskinen i tron att den är ett mänskligt byte. (Kombinationen med lockbetet Octenol och koldioxiden gör maskinen upp till 10 ggr effektivare)FÅNGAR: Myggen sugs sedan in i ett nät med hjälp av en patenterad insugningsteknik – Counter-flow™ Technology. Denna teknik är 5ggr så effektiv som närmaste konkurrent (Testad av SP)DÖDAR: Därefter torkar myggen ut och dör inom ett dygn. Egenskaper för Mosquito Magnet Executive myggfälla Täckningsyta upp till 4 000 m²Sladdlös - större frihetsgradDrivs av laddningsbart batteri (laddas 1ggr/säsong)Ansluts ihop med gasolflaska (rek. Pk 10/medföljer ej)Vårt största fångstnät som möjliggör färre tömningarSmart teknologi med bl.a funktioner för minskad gasförbrukning (temp./klocka), autostart, batterivarning mm.Ljudlös och luktfriSkyddar dygnet runtVäderbeständig – kan stå ute i regnBevisat effektiv i oberoende testerEnkel att montera och sköta *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Myggskydd 15490 SEK 15490 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Trädgård
 3. Myggskydd