Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Myggfälla för platser med mygg- och knottproblem

Mosquito Magnet Pioneer

  Art.nr: 1003374
 • Långsiktigt skydd mot mygg och knott
 • Ljudlös och luktfri
 • Ansluts till elnät (230V)
 • För ytor upp till 4000m²
 • Enkel att montera och sköta

Kombinera med

Mosquito Magnet Pioneer
Myggfälla för platser med mygg- och knottproblem

7 990:-


 • Pris: 8 489:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Mosquito Magnet Pioneer
Myggfälla för platser med mygg- och knottproblem

7 990:-


 • Pris: 8 349:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Mosquito Magnet tar giftfritt och långsiktigt bort mygg och knott i din trädgård. Pioneer är en myggfälla för områden där mygg och knott upplevs som ett problem och ger ett stort resultat på en kort tid. Stort fångstnät - färre tömningar. Denna modell ansluts till elnät och kan ställas inom 15 meter från elkontakten. Perfekt instegsmodell till dig med trädgård.

Lockar, fångar och dödar!

Mosquito Magnet är en otroligt effektiv myggfälla. Det blir ett märkbart resultat redan inom 7–10 dagar. Efter 4–6 veckor har fällan dramatiskt reducerat det lokala beståndet av mygg och knott.

LOCKAR: Dygnet runt omvandlas gasol till koldioxid som lockar mygg och knott till maskinen i tron att den är ett mänskligt byte. (Kombinationen med lockbetet Octenol och koldioxiden gör maskinen upp till 10 ggr effektivare)
FÅNGAR: Myggen sugs sedan in i ett nät med hjälp av en patenterad insugningsteknik – Counter-flow™ Technology. Denna teknik är 5ggr så effektiv som närmaste konkurrent (Testad av SP)
DÖDAR: Därefter torkar myggen ut och dör inom ett dygn.

Egenskaper för Mosquito Magnet Pioneer myggfälla

 • För ytor upp till 4000m²
 • Ansluts ihop med gasolflaska (rek.10kg)
 • Ansluts till elnät (230V)
 • 15 m elsladd
 • Ljudlös och luktfri
 • Skyddar dygnet runt
 • Väderbeständig - kan stå ute i regn
 • Enkel att montera och sköta
 • Utsedd till bäst i test av SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut
1003374 1003374 Mosquito Magnet Mosquito Magnet Pioneer 101014 Mosquito Magnet tar giftfritt och långsiktigt bort mygg och knott i din trädgård. Pioneer är en myggfälla för områden där mygg och knott upplevs som ett problem och ger ett stort resultat på en kort tid. Stort fångstnät - färre tömningar. Denna modell ansluts till elnät och kan ställas inom 15 meter från elkontakten. Perfekt instegsmodell till dig med trädgård. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Lockar, fångar och dödar! Mosquito Magnet är en otroligt effektiv myggfälla. Det blir ett märkbart resultat redan inom 7–10 dagar. Efter 4–6 veckor har fällan dramatiskt reducerat det lokala beståndet av mygg och knott. LOCKAR: Dygnet runt omvandlas gasol till koldioxid som lockar mygg och knott till maskinen i tron att den är ett mänskligt byte. (Kombinationen med lockbetet Octenol och koldioxiden gör maskinen upp till 10 ggr effektivare)FÅNGAR: Myggen sugs sedan in i ett nät med hjälp av en patenterad insugningsteknik – Counter-flow™ Technology. Denna teknik är 5ggr så effektiv som närmaste konkurrent (Testad av SP)DÖDAR: Därefter torkar myggen ut och dör inom ett dygn. Egenskaper för Mosquito Magnet Pioneer myggfälla För ytor upp till 4000m²Ansluts ihop med gasolflaska (rek.10kg)Ansluts till elnät (230V)15 m elsladdLjudlös och luktfriSkyddar dygnet runtVäderbeständig - kan stå ute i regnEnkel att montera och skötaUtsedd till bäst i test av SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Myggskydd 7990 SEK 7990 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Trädgård
 3. Myggskydd