Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Robotgräsklippare med WiFi för smidig gräsklippning

Gardena Sileno City Smart 500

  Art.nr: 1002765
  • Klipper upp till 500 m²
  • Klippbredd 16 cm
  • Inkl trådlös gateway
  • LCD-skärm med inställningsmeny
  • Stöldskyddad
  • Max 2 per kund
9 790:-

Delbetala från 855:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Kombinera med

Gardena Sileno City Smart 500
Robotgräsklippare med WiFi för smidig gräsklippning
Gardena Sileno City Smart 500

9 790:-

Gardena Hus för Sileno city / Sileno Life

1 890:-


  • Pris: 11 680:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Gardena Sileno City Smart 500
Robotgräsklippare med WiFi för smidig gräsklippning
Gardena Sileno City Smart 500

9 790:-

Grouw Begränsningskabel 100 M

299:-


  • Pris: 10 089:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Låt Gardena Sileno City Smart 500 sköta din trädgård så du kan lägga tiden på andra roligare saker. Tack vare SensorCut Systems, klipper GARDENA smart SILENO city din gräsmatta precist och tillförlitligt. Den är dessutom så tyst att den knappt hörs. När den arbetat klart, hittar den automatiskt tillbaka till laddningsstationen. Själv kan du ägna dig åt vad du vill och ändå få en helt perfekt trimmad gräsmatta. 

Smart SILENO city är specialanpassad för mindre trädgårdar upp till 500 kvadratmeter och klarar lutningar på upp till 25%. Inte ens trånga passagar i trädgården är ett problem. Ett svängande bakhjul gör robotgräsklipparen kvick och lättsvängd, vilket är en styrka i små trädgårdar. När du installerar får du hjälp av en programmeringsguide som visar vägen genom menyerna och till och med kan hjälpa dig att planera din gräsklippning. Schemaläggning kan även göras via smart App och kan synkas med bevattningstider i smart Water Control. Smart Gateway kopplas upp mot din hemrouter och utgör på så sätt hjärtat i smart system genom att möjliggöra trådlös kommunikation mellan systemets alla delar och smart App.

Robotgräsklipparen gör jobbet åt dig

Gardena Smart Sileno+ har en klippbredd på 16 cm och klipphöjden justerar du själv mellan 2-5 cm, utan verktyg. När trädgården är inringad med gränskabeln är det bara att programmera robotgräsklipparen att klippa efter ett önskat schema - sedan sköter den sig praktiskt taget själv.
Klippsystemet bestående av 3 stycken ledade rakbladsvassa knivblad som klipper grästopparna utan att lämna ränder i gräset utan ger en jämn och fin klippning av hela gräsmattan. Den kraftfulla bakhjulsdriften gör att Smart Sileno+ kan klättra upp- och nedför slänter och sluttningar med en lutning upp till 25%. Du får kort och gott en perfekt klippt gräsmatta utan att behöva lyfta ett finger.
När det behövs, återvänder robotgräsklipparen själv till laddstationen och laddar upp batteriet för att sedan återgå till gräsklippningen.

Gardena Sileno+ robotgräsklippare

Fördelar med en robotgräsklippare

En gräsmatta mår bäst av att klippas regelbundet, och ofta. Det tar tid som vi gärna lägger på roligare saker. En Gardena robotgräsklippare sköter gräsklippningen precis så ofta som du vill - varje dag om så önskas. Tack vare tät klippning blir det minimalt med klipprester som fastnar i gräsklipparen eller som du behöver gå och kratta efteråt. Gräsklippet hamnar istället i gräsmattan och fungerar som ett naturligt gödningsmedel.

Tätare, regelbunden gräsklippning med robotgräsklippare gör också att mossa successivt kommer minska, eftersom gräsets tillväxt förbättras. En robotgräsklippare kan också bidra till att antalet mördarsniglar minskar.

En robotgräsklippare drivs av batteri och behöver därför inte någon bensin för att brumma runt i trädgården, vilket innebär att du slipper utsläpp. En betydligt mer tystgående motor gör att roboten kan arbeta utan att störa dig och dina grannar, den kan programmeras att jobba till och med på natten så du kan njuta av din gräsmatta hela dagarna.

Styr gräsklipparen från mobilen

Med GARDENAs smart App för iOS, Android och Web har du alltid koll på din trädgård. All information du behöver finns i din app och du kan enkelt justera inställningarna för din trädgård efter rådande förhållanden.

Enkel programmering tack vare inkluderad guide som tar dig igenom menyerna steg för steg. Den räknar själv ut passande klippschema, du behöver bara ange gräsytans storlek och önskade tider. Enklare än så blir det inte.

Hög säkerhet

Begränsningskabeln definierar klippytan på det mest pålitliga sätt. Robotgräsklipparen håller sig inom sitt område och behöver aldrig tveka på vart den ska ta vägen. Eventuella hinder på klippytan hanteras med hjälp av kollisionssensor som gör att robotgräsklipparen själv känner av hinder. Om klipparen lyft upp stannar knivbladen omedelbart att driva, vilket ger extra säkerhet och förhindrar skador.

Smart Gateway ser till att alla GARDENA smart system-enheter kommunicerar med varandra och smart App. Smart system-enheterna kommunicerar via en pålitlig radiofrekvens med lång räckvidd för att kunna täcka upp även stora ytor utan avbrott.

Stöldlarmsfunktionen och PIN-koden garanterar ett tillförlitligt stöldskydd. Detta gör att de inte är stöldbegärliga då de inte kan fungera.

Gardena Smart Sileno+ robotgräsklippare

Gardena Smart System kräver router och tillgång till Internetuppkoppling, smartphone eller surfplatta.