Gardena Sileno Minimo 500 - Kraftfull robotgräsklippare för små gräsmattor
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Favorit

Kraftfull robotgräsklippare för små gräsmattor

Gardena Sileno Minimo 500

  Art.nr: 1016072
  • För gräsmattor upp till 500 m²
  • Klipphöjd: 20–45 mm
  • Klippbredd: 16 cm
  • Klarar 25% lutning
  • Bluetooth® App för iOS och Android
7 490:-

Delbetala från 663:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Gardena Sileno Minimo 500 är en kraftfull robotgräsklippare för små till medelstora gräsmattor. Robotgräsklipparen styrs enkelt via Gardenas praktiska smart App där du själv kan styra din robotgräsklipparen på 10 meters avstånd. Robotgräsklipparen från Gardena är helt automatiskt, självgående och tystgående. Gardena Silenos robotgräsklippare är utvecklade med hjälp av 20 års erfarenhet, det gör omsorgen av din gräsmatta så enkel och bekväm som möjligt. 

Tystgående robotgräsklippare

Gardenas familj av robotgräsklippare heter SILENO av en anledning. De är de överlägsna vinnarna när det kommer till låg ljudnivå. När jämförbara märken klipper med en ljudnivå på upp till  68 db(A) klipper SILENO Minimo en nivå på bara 57 db(A) - endast halva ljudnivån. Det perfekta sättet att behandla trädgården som en oas av lugn och ro!

Fungerar i alla väder

Låt det regna eller stråla av sol, nerför eller uppför backen. Där andra får kämpa får SILENO Minimo jobbet gjort. Gardenas robotgräsklippare har ingen regnsensor. Varför? Svaret är enkelt:  Det behövs inte. När andra robotgräsklippare drar sig tillbaka till laddstationen när det börjar regna fortsätter SILENO Minimo helt enkelt att klippa. Tack vare Gardenas sofistikerade design är regniga dagar, blött gräs och smuts inga problem för SILENO Minimo.

Gardena smart App

Unik kombination med GARDENA smart App. Utöver den intuitiva displayen kan din robotgräsklippare också kontrolleras via Gardena smart App på din mobiltelefon. En unik egenskap hos SILENO-modellerna är att de kan integreras sömlöst med ditt Gardena smart system. Det ger en exakt koordination mellan din gräsklippning och ditt bevattningssystem. En smart trädgård helt enkelt!