Gardena Smart Sileno Life 1000 - Smart robotgräsklippare för trädgårdar upp till 1 000 m²
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Smart robotgräsklippare för trädgårdar upp till 1 000 m²

Gardena Smart Sileno Life 1000

  Art.nr: 1011333
  • För gräsmattor upp till 1000 m²
  • Klipphöjd: 20–50 mm
  • Klippbredd: 22 cm
  • Klarar 35% lutning
  • Bluetooth® App för iOS och Android
13 490:-

Delbetala från 1 163:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Gräsmattevård kan vara så enkelt! Tack vare SensorCut-systemet lämnar Gardena smart SILENO life inte ränder på gräsmattan, utan ger ett balanserat klippmönster och en perfekt skött gräsmatta. Passar för gräsmattor på upp till 1 000 kvadratmeter. Den kompakta och manövrerbara robotgräsklipparen klarar sluttningar på upp till 30 procent och smala passager och gångar utan problem. Smart SILENO life är redo för användning på gräsmattan i alla väder och kör så tyst att det knappt hörs. När den är klar återvänder den automatiskt till laddstationen. 

Gardena Smart Sileno Life 1000

Tystgående robotgräsklippare

Gardenas familj av robotgräsklippare heter SILENO Life av en anledning. De är de överlägsna vinnarna när det kommer till låg ljudnivå. När jämförbara märken klipper med en ljudnivå på upp till 68 db(A) klipper SILENO Life en nivå på bara 58 db(A) - endast halva ljudnivån. Det perfekta sättet att behandla trädgården som en oas av lugn och ro!

Fungerar i alla väder

Låt det regna eller stråla av sol, nerför eller uppför backen. Där andra får kämpa får SILENO Life jobbet gjort. Gardenas robotgräsklippare har ingen regnsensor. Varför? Svaret är enkelt:  Det behövs inte. När andra robotgräsklippare drar sig tillbaka till laddstationen när det börjar regna fortsätter SILENO Life helt enkelt att klippa. Tack vare Gardenas sofistikerade design är regniga dagar, blött gräs och smuts inga problem för SILENO Life.

Gardena smart App

Unik kombination med GARDENA smart App. Utöver den intuitiva displayen kan din robotgräsklippare också kontrolleras via Gardena smart App på din mobiltelefon. En unik egenskap hos SILENO-modellerna är att de kan integreras sömlöst med ditt Gardena smart system. Det ger en exakt koordination mellan din gräsklippning och ditt bevattningssystem. En smart trädgård helt enkelt!

Skydd mot frost

Den smarta frostsensorn känner av temperaturer nära fryspunkten och hoppar över klippning för att skydda gräsmattan. Det finns dessutom mer information i Gardena smart app.

Trygg och säker

Begränsningskabeln bestämmer klippområdet på ett flexibelt men samtidigt tillförlitligt sätt och ser till att robotgräsklipparen bara klipper de områden som anges. Högkänsliga krocksensorer gör att robotgräsklipparen inte stoppas av hinder i trädgården. När verktyget lyfts upp gör en annan uppsättning sensorer att knivarna stannar omedelbart, vilket förhindrar skador.

Enkel rengöring

Gardena smart SILENO life har konstruerats så att det är lätt att rengöra chassi, knivar och hjul från smuts, damm och gräsklipp med en trädgårdsslang.