Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Robotgräsklippare för mindre trädgårdar

McCulloch ROB RM600

  Art.nr: 241203
  • För gräsytor upp till 600 m²
  • Klippbredd: 17 cm
  • LCD-display och kontrollpanel
  • Stötsensor
  • Stöldskydd

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

McCulloch ROB RM600 är din egna lilla diskreta trädgårdsmästare som sköter gräsklippningen åt dig så du kan ägna dig åt roligare saker. ROB RM600 robotgräsklippare hanterar gräsmattor upp till 600 m² oavsett tid på dygnet - du programmerar den precis som du vill. Den tysta motorn gör att McCulloch ROB till och med kan klippa nattetid så du kan njuta av din välklippta gräsmatta om dagarna.

Varför ska man ha en robotgräsklippare?

Det är få som tycker det är speciellt roligt att gå fram och tillbaka med en manuell gräsklippare och klippa gräset varje helg, så varför inte låta en maskin göra jobbet åt dig? Förutom att McCulloch ROB inte behöver bensin och därmed inte avger några avgaser eller andra utsläpp, så gör batteridriften ROB till en betydligt tystare gräsklippare än manuella. Det gör att varken du eller grannarna störs.

Klippresterna från en robotgräsklippare blir dessutom så kort och fint att det försvinner ner i gräsmattan som naturligt gödsel för gräset, så du slipper gå efter och kratta. Även mossa kan successivt minska tack vare tät, regelbunden gräsklippning.

LCD-display och kontrollpanel

Även om ROB gör jobbet så är det du som bestämmer. Programmera gräsklipparen att klippa precis när du önskar, dag eller natt. ROB kommer lydigt följa dina instruktioner och bara återvända till laddaren för att ladda upp batteriet vid behov.
Inställningarna görs enkelt tack vare LCD-display och en kontrollpanel med 15 knappar som skyddas under ett lock ovanpå gräsklipparen.

Gardena McCulloch ROB RM600 robotgräsklippare

McCulloch ROB skyddas också från stöld eller användning av obehöriga tack vare en PIN-kod och alarm.

För alla mindre trädgårdar

Robotgräsklippare funkar i nästan alla trädgårdar, även de som inte är så stora. ROB RM600 sköter gräsklippningen på gräsytor upp till 600 m² och rör sig i slumpmässiga mönster runt om i alla typer av trädgårdar och täcker varje vrå så alla delar klipps. Skulle du ha sluttningar och backar i trädgården så klättrar ROB upp- och nedför slänter med en lutning upp till 25% (14­°).
En stötsensor ser till att ROB undviker hinder i trädgården så både gräsklipparen och dina trädgårdsmöbler klarar sig från skador.

McCulloch McCulloch ROB RM600 9670597-21 McCulloch ROB RM600 är din egna lilla diskreta trädgårdsmästare som sköter gräsklippningen åt dig så du kan ägna dig åt roligare saker. ROB RM600 robotgräsklippare hanterar gräsmattor upp till 600 m² oavsett tid på dygnet - du programmerar den precis som du vill. Den tysta motorn gör att McCulloch ROB till och med kan klippa nattetid så du kan njuta av din välklippta gräsmatta om dagarna. Varför ska man ha en robotgräsklippare? Det är få som tycker det är speciellt roligt att gå fram och tillbaka med en manuell gräsklippare och klippa gräset varje helg, så varför inte låta en maskin göra jobbet åt dig? Förutom att McCulloch ROB inte behöver bensin och därmed inte avger några avgaser eller andra utsläpp, så gör batteridriften ROB till en betydligt tystare gräsklippare än manuella. Det gör att varken du eller grannarna störs. Klippresterna från en robotgräsklippare blir dessutom så kort och fint att det försvinner ner i gräsmattan som naturligt gödsel för gräset, så du slipper gå efter och kratta. Även mossa kan successivt minska tack vare tät, regelbunden gräsklippning. LCD-display och kontrollpanel Även om ROB gör jobbet så är det du som bestämmer. Programmera gräsklipparen att klippa precis när du önskar, dag eller natt. ROB kommer lydigt följa dina instruktioner och bara återvända till laddaren för att ladda upp batteriet vid behov.Inställningarna görs enkelt tack vare LCD-display och en kontrollpanel med 15 knappar som skyddas under ett lock ovanpå gräsklipparen. McCulloch ROB skyddas också från stöld eller användning av obehöriga tack vare en PIN-kod och alarm. För alla mindre trädgårdar Robotgräsklippare funkar i nästan alla trädgårdar, även de som inte är så stora. ROB RM600 sköter gräsklippningen på gräsytor upp till 600 m² och rör sig i slumpmässiga mönster runt om i alla typer av trädgårdar och täcker varje vrå så alla delar klipps. Skulle du ha sluttningar och backar i trädgården så klättrar ROB upp- och nedför slänter med en lutning upp till 25% (14­°).En stötsensor ser till att ROB undviker hinder i trädgården så både gräsklipparen och dina trädgårdsmöbler klarar sig från skador. Robotgräsklippare 6990 SEK 6990 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Trädgård
  3. Robotgräsklippare