Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Gedigen robotgräsklippare för medelstora gräsmattor

McCulloch Rob S600

  Art.nr: 1007244
  • Arbetskapacitet 600 m² ±20%
  • Klipphöjd 20-50 mm
  • Bluetooth-ansluten och appstyrd
  • 16 cm klippbredd
  • 35% max lutning

Kombinera med

McCulloch Rob S600
Gedigen robotgräsklippare för medelstora gräsmattor

7 390:-


  • Pris: 7 789:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

McCulloch Rob S600
Gedigen robotgräsklippare för medelstora gräsmattor

7 390:-


  • Pris: 8 089:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

McCulloch ROB S600 är robotgräsklipparen som näst intill ljudlöst smyger omkring i din trädgård och ser till att gräset är nyklippt och fint. På så sätt kan du ägna dig år saker som är mer uppskattat såsom läsa en bok eller varför inte grilla med vänner. Denna modell är anpassade för ytor upp till 600 m² ±20% och den går att programmera så att den klipper när det passar dig.

Bluetooth-anslutning med en specialiserad smartphone-app gör det ännu enklare att styra gräsklipparens funktioner och felsöka problem.

Gräsmatteskydd

Smart anpassningsbart klippsystem som automatiskt ändrar klippschemat baserat på hur gräsmattan växer. Förhindrar slitage på gräsmattan.

Flexibelt läge för laddstation

Laddstationen kan placeras nästan var som helst längs gräsmattans kant.

Guidekabelteknik

Förbättrat navigeringssystem för komplexa trädgårdar ger en jämnare finish och hjälper Rob att hitta hem utan att lämna oönskade spår.

Smidig knappsatsnavigering

Intuitiv knappsats ger omedelbar åtkomst till funktioner som återvänd hem, klippschema och speciella klipprogram.

Livsstilsklippningsprogram

Du växlar enkelt mellan klipplägen för dag och natt som kan anpassas efter din livsstil, och du kan använda speciella funktioner som Spot-Cut, Power Cut och Program för biyta för att få en perfekt gräsmatta.

1007244 McCulloch McCulloch Rob S600 967798121 McCulloch ROB S600 är robotgräsklipparen som näst intill ljudlöst smyger omkring i din trädgård och ser till att gräset är nyklippt och fint. På så sätt kan du ägna dig år saker som är mer uppskattat såsom läsa en bok eller varför inte grilla med vänner. Denna modell är anpassade för ytor upp till 600 m² ±20% och den går att programmera så att den klipper när det passar dig. Bluetooth-anslutning med en specialiserad smartphone-app gör det ännu enklare att styra gräsklipparens funktioner och felsöka problem. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Gräsmatteskydd Smart anpassningsbart klippsystem som automatiskt ändrar klippschemat baserat på hur gräsmattan växer. Förhindrar slitage på gräsmattan. Flexibelt läge för laddstation Laddstationen kan placeras nästan var som helst längs gräsmattans kant. Guidekabelteknik Förbättrat navigeringssystem för komplexa trädgårdar ger en jämnare finish och hjälper Rob att hitta hem utan att lämna oönskade spår. Smidig knappsatsnavigering Intuitiv knappsats ger omedelbar åtkomst till funktioner som återvänd hem, klippschema och speciella klipprogram. Livsstilsklippningsprogram Du växlar enkelt mellan klipplägen för dag och natt som kan anpassas efter din livsstil, och du kan använda speciella funktioner som Spot-Cut, Power Cut och Program för biyta för att få en perfekt gräsmatta. Robotgräsklippare 4,3 11 7390 SEK 7390 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Trädgård
  3. Robotgräsklippare