Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Robust lasermätare med Bluetooth

Bosch Professional GLM 50C

  Art.nr: 230760
 • Mätintervall: 0,05 - 50 m
 • Inbyggd lutningsmätning
 • Indirekt avståndsmätning
 • Indirekt höjdmätning
 • Väggytfunktion

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Bosch GLM 50 är en laseravståndsmätare med Bluetooth som gör det enkelt att mäta och dokumentera. Mätaren är enkel att använda tack vare tydligt användargränssnitt och en upplyst, roterande färgdisplay. Upplev en mängd mätfunktioner, inklusive 360 graders lutningsgivare för enkla vinkelmätningar, nivåfunktioner och automatisk lagring av de 30 sista mätresultaten och en konstant.  

Du dokumenterar enkelt dina mätvärden med hjälp av appen GLM measure&document.
Tillsammans med appen GLM floor plan skapar du även digitala layouter och bearbetar befintliga som du kan exportera till din surfplatta (stöd för både Android och iOS).

Komplettera ditt köp

(0 st)
 • Ge dina saker en unik identitet
 • Förebygger inbrott och stölder
 • Säker stöldskyddsmärkning

499:-

230760 Bosch Professional Bosch Professional GLM 50C GLM 50C Bosch GLM 50 är en laseravståndsmätare med Bluetooth som gör det enkelt att mäta och dokumentera. Mätaren är enkel att använda tack vare tydligt användargränssnitt och en upplyst, roterande färgdisplay. Upplev en mängd mätfunktioner, inklusive 360 graders lutningsgivare för enkla vinkelmätningar, nivåfunktioner och automatisk lagring av de 30 sista mätresultaten och en konstant.  Du dokumenterar enkelt dina mätvärden med hjälp av appen GLM measure&document.Tillsammans med appen GLM floor plan skapar du även digitala layouter och bearbetar befintliga som du kan exportera till din surfplatta (stöd för både Android och iOS). Mätverktyg 4,9 10 1390 SEK 1390 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Verktyg
 3. Mätverktyg