Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Stark slagskruvdragare med låg vikt

Black & Decker HPL10IMKB

  Art.nr: 195026
  • Vridmoment: 107 Nm
  • 2st batterier medföljer
  • Batteri: 10,8V
  • Snabb laddning: 30 minuter
  • Förvaringsväska

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Black & Decker HPL10IMKB

Med sina 107 Nm i vridmoment är detta ett riktigt litet kraftpaket. Slagskruvdragaren är perfekt för att hjälpa dig utföra tuffa jobb i material som trä, metall och plast.  Den har låg vikt och kompakt design så att du kan borra och skruva i längre perioder utan att bli trött.

HPL10IMKB för 0-2500 slag/minut och 0-2400 varv/minut vilket innebär att inget jobb är för tufft för denna slagskruvdragare. Tack vare ett 1,3 Ah-batteri och en snabbladdare tar det bara 30 minuter att ladda upp maskinen. Du får även med dig 2st batterier så att du alltid har ett uppladdat och fräscht batteri.

Fördelen med en slagskruvdragare är att du inte behöver förborra några hål utan bara skruva upp dina tavlor eller hyllor direkt i väggen. Den har en LED-lampa så att du ser bra även när det är lite mörkt i t.ex trånga utrymmen. och denhar även en bälteskrok i metall så du har maskinen enkelt till hands.

En praktisk väska medföljer för att kunna förvara borrmaskin och tillbehör tillsammans.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Black & Decker Black & Decker HPL10IMKB HPL10IMKB Black & Decker HPL10IMKBMed sina 107 Nm i vridmoment är detta ett riktigt litet kraftpaket. Slagskruvdragaren är perfekt för att hjälpa dig utföra tuffa jobb i material som trä, metall och plast.  Den har låg vikt och kompakt design så att du kan borra och skruva i längre perioder utan att bli trött.HPL10IMKB för 0-2500 slag/minut och 0-2400 varv/minut vilket innebär att inget jobb är för tufft för denna slagskruvdragare. Tack vare ett 1,3 Ah-batteri och en snabbladdare tar det bara 30 minuter att ladda upp maskinen. Du får även med dig 2st batterier så att du alltid har ett uppladdat och fräscht batteri.Fördelen med en slagskruvdragare är att du inte behöver förborra några hål utan bara skruva upp dina tavlor eller hyllor direkt i väggen. Den har en LED-lampa så att du ser bra även när det är lite mörkt i t.ex trånga utrymmen. och denhar även en bälteskrok i metall så du har maskinen enkelt till hands.En praktisk väska medföljer för att kunna förvara borrmaskin och tillbehör tillsammans. Skruvdragare 4,7 3 799 SEK 799 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Verktyg
  3. Skruvdragare