Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kompakt, batteridriven slagborrmaskin/skruvdragare

Dewalt DCD785M2-QW

  Art.nr: 221632
  • Slagfunktion
  • 2 st 18 V Li-Ion-batterier
  • 2 växlad transmission
  • Kompakt design
  • 13 mm-snabbchuck

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Dewalt DCD785M2-QW är en 18V-slagborrmaskin/skruvdragare med en kompakt design, för enkel användning i trånga utrymmen. Du får även tillgång till en två växlad transmission i metall, vilket ger dig längre gångtid och livslängd. DCD785M2-QW har också utrustats med 13 mm enrings-snabbchuck med spindellås, för snabbt och lätt borrbyte med en hand. Kan till sist vara bra att nämna att enheten har 14-positioners momentkontroll för optimal precision, detta vid skruvdragning i en mängd olika material och olika skruvdimensioner.

Vitt LED arbetsljus

I fronten på skruvdragaren DSD785M2 sitter ett vitt LED-ljus vilket ger dig en bra synlighet vid arbeten i mörka utrymmen samt att den kan användas som ficklampa vid behov.

Multiladdare

Med skruvdragaren får du en smart multiladdare som förutom att ladda batteriet till din DCD785M2 så kan den ladda 18V, 14.4V och 10.8V XR slidepack-batterier som du kanske har i andra DeWalt-verktyg hemma.

Ergonomisk design

Den nya förbättrade designen ger ett ergonomiskt grepp och en större komfort när du arbetar med borrning och skruvdragning. Gummigreppet ser till att du har ett stabilt och fast grepp runt skruvdragaren för att minimera risken att du glider och tappar den.

Produktinformation

- 2 st 18 V Li-Ion
- Kompakt design
- 2 växlad transmission
- Intelligent strömbrytare
- Vitt LED-ljus och ficklampsfunktion
- Ergonomisk design
- Bältesklämma i stål 
- Multiladdare

221632 Dewalt Dewalt DCD785M2-QW DCD785M2-QW Dewalt DCD785M2-QW är en 18V-slagborrmaskin/skruvdragare med en kompakt design, för enkel användning i trånga utrymmen. Du får även tillgång till en två växlad transmission i metall, vilket ger dig längre gångtid och livslängd. DCD785M2-QW har också utrustats med 13 mm enrings-snabbchuck med spindellås, för snabbt och lätt borrbyte med en hand. Kan till sist vara bra att nämna att enheten har 14-positioners momentkontroll för optimal precision, detta vid skruvdragning i en mängd olika material och olika skruvdimensioner. Vitt LED arbetsljus I fronten på skruvdragaren DSD785M2 sitter ett vitt LED-ljus vilket ger dig en bra synlighet vid arbeten i mörka utrymmen samt att den kan användas som ficklampa vid behov. Multiladdare Med skruvdragaren får du en smart multiladdare som förutom att ladda batteriet till din DCD785M2 så kan den ladda 18V, 14.4V och 10.8V XR slidepack-batterier som du kanske har i andra DeWalt-verktyg hemma. Ergonomisk design Den nya förbättrade designen ger ett ergonomiskt grepp och en större komfort när du arbetar med borrning och skruvdragning. Gummigreppet ser till att du har ett stabilt och fast grepp runt skruvdragaren för att minimera risken att du glider och tappar den. Produktinformation - 2 st 18 V Li-Ion- Kompakt design- 2 växlad transmission- Intelligent strömbrytare- Vitt LED-ljus och ficklampsfunktion- Ergonomisk design- Bältesklämma i stål - Multiladdare Skruvdragare 5 12 2590 SEK 2590 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Verktyg
  3. Skruvdragare & Borrmaskin
  4. Skruvdragare