Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Flexibel och smidig sågbänk för kap- och geringsågning

Dewalt DE7023

  Art.nr: 224303
  • Tillverkad i lätt aluminium för enkel transport
  • Passar alla DeWALT kap- och geringssågar
  • Mått: 1,7 - 3,83 meter
  • Klarar upp till 227 kg
  • Integrerade och fällbara ben

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Dewalt DE7023 är en kompakt sågbänk med stor flexibilitet för kap- och gersågning. Och med en konstruktion av lätt aluminium blir den enkel att transportera. Sågbänken är 1,7 meter men går att dra ut till 3,83 m. Bordet är stabilt och klarar av ett bära en vikt på upp till 227 kg. Uppläggninsstödet kan användas som ändstopp och med integrerade och fällbara ben undviker du onödigt monterande. Och integrerat bärhandtag förenklar transporten bänken.

Produktinformation 

- Utdragbar till 3,83 meter
- Klarar upp till 227 kg
- Fällbara ben
- Integrerat bärhandtag
- Medföljer: 2 st uppläggninsstöd/längdstopp, monteringsbyglar
 

224303 Dewalt Dewalt DE7023 DE7023 Dewalt DE7023 är en kompakt sågbänk med stor flexibilitet för kap- och gersågning. Och med en konstruktion av lätt aluminium blir den enkel att transportera. Sågbänken är 1,7 meter men går att dra ut till 3,83 m. Bordet är stabilt och klarar av ett bära en vikt på upp till 227 kg. Uppläggninsstödet kan användas som ändstopp och med integrerade och fällbara ben undviker du onödigt monterande. Och integrerat bärhandtag förenklar transporten bänken. Produktinformation  - Utdragbar till 3,83 meter- Klarar upp till 227 kg- Fällbara ben- Integrerat bärhandtag- Medföljer: 2 st uppläggninsstöd/längdstopp, monteringsbyglar  Verktygstillbehör 1990 SEK 1990 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Verktyg
  3. Verktygstillbehör