Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Flexibel och smidig sågbänk för gersågning

Dewalt DE7033

  Art.nr: 217564
  • Flexibilitet för gersågning
  • 1,1 m stort, utdragbart till 2.5 m
  • Klarar vikt upp till 182 kg
  • Integrerade och fällbara ben
  • Bärhandtag

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Dewalt DE7033 är en kompakt sågbänk med stor flexibilitet för gersågning. Och med en konstruktion av lätt aluminium blir den enkel att transportera. Sågbänken är 1,1 m men det går att dra ut bordet till 2,5 m. Bordet är även stabilt och klarar av ett bära en vikt på upp till 182 kg.

Uppläggninsstödet kan användas som ändstopp, samt att med integrerade och fällbara ben undviker du onödigt monterande. Med integrerat bärhandtag förenklas transporten ytterligare av sågbänken.

Produktinformation:
- Utdragbart till 2.5 m
- Klarar upp till 182 kg
- Fällbara ben
- Integrerat bärhandtag

Dewalt Dewalt DE7033 DE7033 Dewalt DE7033 är en kompakt sågbänk med stor flexibilitet för gersågning. Och med en konstruktion av lätt aluminium blir den enkel att transportera. Sågbänken är 1,1 m men det går att dra ut bordet till 2,5 m. Bordet är även stabilt och klarar av ett bära en vikt på upp till 182 kg.Uppläggninsstödet kan användas som ändstopp, samt att med integrerade och fällbara ben undviker du onödigt monterande. Med integrerat bärhandtag förenklas transporten ytterligare av sågbänken.Produktinformation:- Utdragbart till 2.5 m- Klarar upp till 182 kg- Fällbara ben- Integrerat bärhandtag Verktygstillbehör 5 1 1590 SEK 1590 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Verktyg
  3. Verktygstillbehör