Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Portabelt sågstativ med hjul

Dewalt DE7400-XJ

  Art.nr: 225451
  • Stora hjul
  • Hopvikbart
  • Låg vikt
  • Lätt att transportera
  • Infällbara ben

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Dewalt DE7400-XJ - Ett enklare sätt att arbeta

Ta alltid med dig ett sågstativ på ett lätt och smidigt sätt. Med stora hjul kan man enkelt rulla bordet över trappsteg och andra ojämnheter. Hopfällbara ben gör det lätt att sätta upp bordet och även montera ner det efter användning. Tillverkad i aluminium med ett sågstativ där sågen kan vara monterad under transport gör att DE7400-XJ är väldigt enkelt att ta med sig. Dess kompakta design gör att bordet inte är svårt att varken förvara eller transportera, ett perfekt val för sågning utomhus.

225451 Dewalt Dewalt DE7400-XJ DE7400-XJ Dewalt DE7400-XJ - Ett enklare sätt att arbeta Ta alltid med dig ett sågstativ på ett lätt och smidigt sätt. Med stora hjul kan man enkelt rulla bordet över trappsteg och andra ojämnheter. Hopfällbara ben gör det lätt att sätta upp bordet och även montera ner det efter användning. Tillverkad i aluminium med ett sågstativ där sågen kan vara monterad under transport gör att DE7400-XJ är väldigt enkelt att ta med sig. Dess kompakta design gör att bordet inte är svårt att varken förvara eller transportera, ett perfekt val för sågning utomhus. Verktygstillbehör 4 1 1990 SEK 1990 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Verktyg
  3. Verktygstillbehör